0 - 0
Я просто коротко пояснив хлопцю позицію місцевої спільноти, яку вони не можуть відверто сформулювати без сміхуєчків та картинок з боянами. 8-)
А мені якраз здається що ці позиції вже давно сформовані, а ті хто читали попередні подібні теми їх вже давно знають і прекрасно розуміють що всі спори є даремними бо всі ітак залишаться при своїй думці :)
Від себе до автора теми - поменше звертай увагу на подібні спори на форумі, хочеш - моделюй, не хочеш - не модулюй. З мого власного досвіду: я ніколи не бачив щоб команді з якою цікаво і приємно грати відверто хамили називаючи її покемонами вне залежності від того як вони одіті. Так що головне бути адекватним і нормально собі грати не парячись за це, єдине тільки що від антуражних проектів прийдеться відмовитися.
0 - 0
Кажется, я удалил что-то вроде зарождающейся ссоры. Без обид, ага ;) БДМ.
0 - 0
Да какие там обиды,Бураныч :) Наоборот,весьма посмешили посты некоторых ораторов 8-)
0 - 0
Я просто коротко пояснив хлопцю позицію місцевої спільноти, яку вони не можуть відверто сформулювати без сміхуєчків та картинок з боянами. 8-)
:ugeek:
Вельме дякую, про це якраз я і писав.
А мені якраз здається що ці позиції вже давно сформовані, а ті хто читали попередні подібні теми їх вже давно знають і прекрасно розуміють що всі спори є даремними бо всі ітак залишаться при своїй думці
У Вашому вислові головним словом буде "здається" тому, що на справді одні розуміють покемонство у страйкболі так, як ви про нього пишете. А є інша велика кількість страйкболістів вважають по іншому. Відповідно "позиції" щодо визначення "покемонства" в страйкболі не визначені бо немає єдинства у поглядах.
А якщо так, то мені особисто пофігу чи є взагалі таке визначення "покемон", нехай малолєтки та шпана дразняться якщо ім це по кайфу, мене це не обходить. Я буду робити те, що мені захочеться, вдягатися і озброюватися на свій смак.
Крім того людину красить не те, у що він удягнений, а його відношення до інших іграків і взаємоповага (адекватність). :geek:
0 - 0
Если одна команда одета одинаково, в одинаковый камуфляж, одинаковые разгрузы, вооружена одинаковым оружием. но никого при этом не моделирует и не реконстуирует - то это покемоны.
Если другая команда одета например в штаны вудланд, желтые или зелёные, бейсболки и сандалии, вооружена чем попало - это покемоны? Да, скажете вы - и будете неправы - это "Вест-сайд бойз" - повстанцы из Сьерра-Леоне. И пофиг что первая команда выглядит как военные а вторая - как обкурившиеся гоповатые малолетки со стволами - главное одни заявили что они моделируют кого-то, а похожи они на солдат или нет в данном случае неважно... Вот такая логика у некоторых срайкболистов... Рембо - ты уверен что тебе интересно мнение людей, использующих такую логику?
0 - 0
... никого при этом не моделирует и не реконстуирует - то это покемоны....
FAIL
Это страйкболисты. Понятие "покемон" относится только к тем кто кого-то моделирует ;)
0 - 0
Friedrich Richter - ты прав.
Но понять твою правоту хватит мозгов не у каждого, я это проверил лично. Оппоненты даже красивую теорию придумали - "Покемоны - це вымишлени, прыдумани неиснуючи истоты, команда яка ничого не моделюе, або моделюе шось придумане но неиснуюче - являе з себе покемонив" - вот примерно так они заявляли.
0 - 0
мені особисто пофігу чи є взагалі таке визначення "покемон", нехай малолєтки та шпана дразняться якщо ім це по кайфу, мене це не обходить.
Воно потiм почне обходить.Когда поиграешь достаточно.
Я буду робити те, що мені захочеться, вдягатися і озброюватися на свій смак.
Да ради бога!Потом не говори,что не предупреждали 8-)
Крім того людину красить не те, у що він удягнений, а його відношення до інших іграків і взаємоповага (адекватність). :geek:
[/quote:3u8ij92d]
Цiкаво,що деякi особистостi, вимагаючи поваги до себе обсолютно не мають поваги до спiвбесiдникiв.
I про адекватнiсть.Не зловживайте цiм термiном,якщо не розумiєте його значення.
P.S А ще людину красить знання мови.Принаймнi правописання слiв. :ugeek: