0 - 0
7 повідомлення
Вот несколько фото и то это старые!
В Ковеле есть не плохая территория,ездили к ним в гости)
О да! Старі фотки і в мене є. Ностальжі, ех ностальжі... (вибачте за мою французьку :D ).
А стосовно Ковеля, то якщо мається на увазі військова частина в самому місці, то я там теж був Вовкулака проводив екскурсію. Місце файне, хоч і не дуже схоже на реліквію Гаразджу. Остання прям схожа на міські квартали! Шикарний полігон під урбан-сценарій. Його вже там дуже розвалили і розібрали?
0 - 0
Ну що ви друзы луцьковы? Будем закриття робить? Давайте щось замутимо на недільку.
0 - 0
Ну що ви друзы луцьковы? Будем закриття робить? Давайте щось замутимо на недільку.
"СМЕРШ" только за,задача по сбору народа поставлена))) вы тоже давайте,по возможности, организовывайтесь и приезжайте!
Должна быть выложена новая тема,отписываться кто будет!
0 - 0
Наших мінімум 2 по любому буде. Інші протягом сьогодні-завтра дадуть знати. Там і відпишемся.
0 - 0
Блін шож так глухо? :cry:
0 - 0
Блін шож так глухо? :cry:
Даже и не знаю что тебе на это ответить :? :? :?
"СМЕРШ" будет точно, минимум 5 чел.
0 - 0
Ну чого глухо, сказали... наших обзвонюю.
Надіюсь 4 чол. має бути ну тигрів теж трохи має бути
0 - 0
я за ,тока с приводом проблемка..кто-то одолжит? :(
0 - 0
7 повідомлення
Друзі , я щось не зромів. Видесь будете збиратись? Чи я чогось не зрозумів? Тренуванняграрейд?
А то читаю як безграмотний оголошення...на китайському :D
0 - 0
Друзі , я щось не зромів. Видесь будете збиратись? Чи я чогось не зрозумів? Тренуванняграрейд?
А то читаю як безграмотний оголошення...на китайському :D
:lol: да тут еще сами не знаем что получится! :D То ли закрытие,то ли тренировка... Но на это воскресение планируем по играть в Гараздже,вот с Ковеля уже трое будет,ну и наши.....Если есть возможность присоеденяйся, чем больше народа,там лучше!