0 - 0
7 повідомлення
Что то очень глухо у нас в этом году! Такое ощущение что все вымерли! :?
ТО вже видно Волинь вляглась як ведмедик в довгу зимову сплячку)))
Але якщо серьйозно, то цього року волинські "забили болт" на все...ну окрім ТІЛАРІДСів, які хоч під кінець сезону вибрались до мене на гру про Афган (де чудово все виконали по своїй ролі). Думаю, що в новому сезоні треба трошки перейти із варіння у власному соці, до чогось більш об"ємнішого. Зрештою...думаю на 2012 рік треба все таки у вас гру зробити (цього року не вдалось нажаль через мої об"єктивні причини :( ).
Ну вообщем відпочивайте друзі :D А в нас (Ш.Т.У.Г.) 6 числа тренування і маленький турнір)))
0 - 0
Таир Скажу лично за своих,мы занимаемся полным перевооружением.... А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
0 - 0
7 повідомлення
А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!
Вообщем не приїхали бо їздили на Чечню і механ не було :) Це все юмор ;)
Одноглазий, а на що переозброюєтесь? Країну міняєте? Чи просто напрямок? Як секретна інфа, то можеш не озвучувати - я все зрозумію.
І ви десь зимою збираєтесь, чи зима це затишшя в основному?
0 - 0
А на счет выездов, так ездили в Крым на Чечню-5! Из-за этого к вам и не приехали!!!!
Только проблема в механах,так как у нас практически 100 процентов бункера! Механы пока что не распростронены и взять их тут неукого! Вот такие дела!
Вообщем не приїхали бо їздили на Чечню і механ не було :) Це все юмор ;)
Одноглазий, а на що переозброюєтесь? Країну міняєте? Чи просто напрямок? Як секретна інфа, то можеш не озвучувати - я все зрозумію.
Зимой собираемся,как всегда в Гараздже! ;)
На счет перевооружения,то не знаю на что там Одноглазый переходит :lol: ,а я себе танк выписал! :D :D :D
0 - 0
Больше 50% проголасовало за Афган, уже поменяли одежду снарягу и стволы. Остальные ждут.
0 - 0
Так народ ну що ви тамочки? Давайте хоч зберемось де на вихах, та сезон типу зачиним. Тільки десь би в ліс.
0 - 0
Кому Юмор, а кому поездочка стала в АК-74 производителя цыма!!!!!!
0 - 0
7 повідомлення
Маю питання до вас шановні колеги.
А щось на кшталт такої ж Гаразджи у Луцьку чи Ковелі є? НУ або в районі приналежному до цих міст? Щось таке, щоб не дуже вже було розібрано.
До речі хтось може дати фотки сучасного стану Гаразджи? Хоч б з кілька штук, щоб побачити "варварство" "мародерів". Просто вона в моїй пам"яті датується ще початком 2009 року.
0 - 0
Маю питання до вас шановні колеги.
А щось на кшталт такої ж Гаразджи у Луцьку чи Ковелі є? НУ або в районі приналежному до цих міст? Щось таке, щоб не дуже вже було розібрано.
До речі хтось може дати фотки сучасного стану Гаразджи? Хоч б з кілька штук, щоб побачити "варварство" "мародерів". Просто вона в моїй пам"яті датується ще початком 2009 року.
В Ковеле есть не плохая территория,ездили к ним в гости)
0 - 0
Вот несколько фото и то это старые!