0 - 0
Ну на полегоне и поговорим!!! О героизме и войне.... Кто что знает...
0 - 0
Кстаті Лівія - дуже цікава ідея.
на дві сторони це класична танковка добре підготовлених і озброєних військ на позиції опозиції.
+ місії саботажу чи розвідки коли треба невеликим підрозділом зайти на ворожу патрульовану територію
+ місії екстракції чи звільнення заручників, з тих самих французьких ВВС, коли опозиція може допомагати.
Коротше варіантів маса.
0 - 0
Дима!!!! Есть предложение... 3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее )
0 - 0
3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее )
Використаємо на наступному тренуванні. Є думка, організувати серію ігор на тему Косово. Цілу трилогію: спочатку Косово в складі Сербії (початок конфлікту), потім Край Косово(основні дії конфлікту) , і Македонія ( продовження).
0 - 0
3 миссии спасение пленных, штурм высоты оборона и соответственно прорыв через город( с бонусными задачами если интересно могу подробнее )
Використаємо на наступному тренуванні. Є думка, організувати серію ігор на тему Косово. Цілу трилогію: спочатку Косово в складі Сербії (початок конфлікту), потім Край Косово(основні дії конфлікту) , і Македонія ( продовження).
Может в это воскресение что то придумаем??? А то следующее будет занято,лично у меня :)
Не хотелось бы пропустить что то интересное!
0 - 0
Шановні страйкболісти, бачу достукатись до когось з вас в лічку діло марне, тому звертаюсь до всіх присутніх. Чи планується якась гра в Ковелі 17 липня. Просто буду в ваших краях в ті вихідні і хотів би з братом приєднатись до гри чи тринування. Просто впадло тягти з Львова тільки для того щоб їх повозити. Виїзджаю в понеділок 11липня, тому прошу відписати чим пошвидше. Також кому потрібно можу хапнути шари. тел. 066 28 90 799. Сергій.
0 - 0
Товарищи Луцкие страйкболисты!!!
Что то очень глухо у нас в этом году! Такое ощущение что все вымерли! :?
Скоро зима,а у нас не было практически не одной более менее серьезной игры. Никуда не ездим, ничего сами не организовываем! :cry: Зимой кроме СМЕРШа,ну и еще пары человек,никто собираться не будет(проверено)
Да и полигон в Гараздже скоро совсем разберут :cry: :cry:
Давайте может хоть какое то закрытие сезона организуем??? Пока еще погода позволяет!!!