0 - 0
Це кльово. Ну давайте вносьте свої конкретні пропозиції. На літо можна щось та й напланувати.
Давайте пока разберемся с совместными треннировками :) :) :) а там уже можно будет спланировать и рейд! :D
Тем более что у вас уже есть опыт,как я понял!
0 - 0
Дійсно. Спочатку розбиремося і налагодимо проведення спільних тренувань, а потім все ближче до літа займемося рейдами. Тим паче рівненські також не проти. Якщо інформація літає в повітрі, значить знайдеться можливість реалізувати це в життя.
0 - 0
7 повідомлення
З огляду історії, найбільше рейдів було проведено саме у Вєтнамі. Територія Волині (ліс, болота, річки, чагарники) більш підходить під визначення (джунглі, болота, річки,чагарники). Тому сценарії по Вєтнаму дісно можемо відігрувати на нашій території. Доречі маю щоденники американських рейнджерів, які брали участь у війні у Вєтнамі. Тема цікава, і до болі знайома, особисто мені. Буде важко, але це того варто! Ми з хлопцями вже були у таких собі "Волинських джунглів". Не прохідний ліс, з окопами, чагарниками - сонячне світло майже не проходить. Територія велика і поза містом (Ковелем).
От і я про те! Що ж єтериторія! Інші хочуть і можуть зробити таку гру, але не роблять бо не має такого, що у нас тут!!!
На мою думку це булаб гра супер. Але це для фанатів,які тащаться не від простого піф-паф ,а від самого процесу пошуку ,скритого пересування по місцевості. Піф-пафу там буде якраз мінімум і скоріше всього це буде скороплинний вогневий контакт.
Отож бо! Причому зробити свій Рівненсько-Волинський Вьєтнам, а там і Львів може підтягнутись, бо в нас є місця такі антуражні!
І як сказав: включаем фантазию.
в цьому напрямку включаєм фантазію. Вьєтнам, Сша, Камбоджа і червоні кхмери, радянські військові радники і т.д. Це ж просто бомба на якусь серію ігор. Тим більше Вовкулака має там якісь записи рейнджерів! Вообщем...
2011 рік, рік Вьєтнама! :)
0 - 0
Категорически против!!!!!!!!! Как на счет вооружение, униформы и тд. А почему не 1941-1945 г.??? Во Въетнаме америкосы получили по сапатке, и ничего интересное и героического в этой войне не было, кроме 2-х снайперов)))))) положившие роту узких.....
P.S. Элвик красавчик!!!!!
0 - 0
7 повідомлення
Категорически против!!!!!!!!! Как на счет вооружение, униформы и тд. А почему не 1941-1945 г.??? Во Въетнаме америкосы получили по сапатке, и ничего интересное и героического в этой войне не было, кроме 2-х снайперов)))))) положившие роту узких.....
Ві всі місцеві вам і вирішувати. Ми з Галадранцем взагалі з іншої області...
0 - 0
3 повідомлення
Одноглазый, последний пост я как то не так понял.... точнее не понял вообще. Ты о чём?
0 - 0
Можу не погодитися з думкою, що нічого цікавого у Вєтнамській війні не було. Після тієї війни америкоси поміняли військову тактику. Почали навчати піхотні підрозділи тактики малих підрозділів.Досвід, який вони здобули там, вони використовують і зараз. Так само, як ми використовували досвід Афгану і Чечні. Зброя і назви для нас (ковельської команди) немає значення - головне практично використовувати свої навики. Нехай це буде Вєтнам 2054 року, нам все-одно - сама ідея нам подобається. Ми ЗА!!!
0 - 0
З таким же успіхом можна сказати ,що і в Афгані чи інших гарячих точках ніяких проявів героїзму чи чогось вартого уваги небуло.
0 - 0
3 повідомлення
закрыли тему о военных конфликтах, не то название темы и не та цель разговора... будет много флуда. :? :x
0 - 0
Дофіга офтопіка, нада би потерти!