0 - 0
Найреалістичніше - це привязати боєкомплект до кількості магазинів і зробити зарядку тільки біля ящиків зарядних. І дешево і сердито і кожен використовує свої кульки.
0 - 0
Найреалістичніше - це привязати боєкомплект до кількості магазинів і зробити зарядку тільки біля ящиків зарядних. І дешево і сердито і кожен використовує свої кульки.
не варіант. в мене 7 магазинів. орієнтовно десь 900 кульок. навіщо дозаряджатись? економити?
0 - 0
Ну ви ж ввели обмеження в дозарядці 1к 2 від прототипу (враховуючи реалії страйку), в магазині штурмової гвинтівки 60 кульок. У кулемета в ріжку так само, в довгому більше, в коробі 200 - 400 в залежності від розміру. У снайперки 20 - 40. Профіт -реалізм зашкалює.
Та і в першому варіанті сценарію, якщо не помиляюсь, так у вас і було задумано, а перша задумка - вона інтуітивно сама правильна.
То вже опробувані не раз речі на тих же правилах Л5 , тільки додані ящики дозарядки. Бажаєте випробувати нову свою систему - добре. Але треба її відтестувати на локалці спочатку.
0 - 0
То ї є локація. Вот нехай і відстежують. Завжди щось буває в перший раз. В 100 грн закладено 1000 шарів гарного виробника, не вистріляв-після гри віддали. Яка різниця чи купувати завчасно чи за тіж гроші дадуть на грі? 75 грн за шари-не дуже і багато, +бенти+пітарди+скотч+"А-4" . Не бачу потреби щось видумувати.
0 - 0
Можливо не помітив в правилах або це не так однозначно вказано.
Запитання: чи можуть тіммейти передавати одне одному магазини в разі якщо наприклад в когось закінчились боєприпаси,чи обов"язково необхідно викликати групу забезпечення?
0 - 0
Можливо не помітив в правилах або це не так однозначно вказано.
Запитання: чи можуть тіммейти передавати одне одному магазини в разі якщо наприклад в когось закінчились боєприпаси,чи обов"язково необхідно викликати групу забезпечення?
2. Так, але тільки на супутні моделі (відсипати кульки не можна. Магазини передавати можна)
так, таке питання вже було.
2 - 0
2 повідомлення
Хай
можно прояснить момент по 40 мм подстволам, зарядам к ним и ситуации с аналогичным вооружением.
Допишите это в правила.
0 - 0
Хай
можно прояснить момент по 40 мм подстволам, зарядам к ним и ситуации с аналогичным вооружением.
Допишите это в правила.
Привіт
Нажаль, я зараз сиджу в неті з телефону (в відпустці) і мені важко редагувати правила. Постараюсь це зробити на вихідних.
По ручних гранатометах - 10 зарядів до одного (підствольні або шестизарядки). До гранатометів типу РПГ - 3 заряда
0 - 0
Ну тогда и я свои 5 коп вставлю...
1) Какой боезапас на минометный расчет... 2 человека, оба со штурмовыми...
2) Может ли команда нести с собой боекомплект к миномету? Если да то сколько?
3) Как и по сколько будет доноситься боезапас к миномету? По мере использования или постоянно доносить можно?