Вечір добрий колеги.
Почну з організаторів. Заморочились ви порядно, було багато цікавих елементів, які у нас практично не відіграються і , які ми у вас викрадемо для своїх ігор. Сценарій був складний і мав багато завдань, які просто міняли всі плани і заставляли миттєво перегруповуватись, чи міняти тактику. Але всі ці додаткові функції і велика кількість завдань, часто нас плутали, що заставляло час від часу тривожити з запитаннями організаторів. Також хотілося б попросити, щоб у сторін були різні завдання, бо вийшло, що ми практично всю гру атакуємо, а наш суперник всю гру обороняється. Знаю, що робота організатора складна і велика, тому я особисто вам дуже вдячний за гру.
Як уже зазначив вельмишановний efemchuk :) (шкода так тебе і не знайшов під час гри :) ), маклаудів я не зустрів, і впритул черги не схопив, за що вельми вдячний команді суперника.
По моїй команді. Мені неочікувано довелось командувати стороною і спочатку було доволі складно, так, як багато гравців мені були не відомі, не говорячи вже про територію. Та приємно, що всі накази і заплановані маневри чітко виконувались. Ніхто не "залипав" і коли була команда на штурм будівель, всі чітко виконували свої завдання.
Тепер, щодо нашого мертвяка і бази. На мертвяк нам вказали організатори, при тому, ми його зробили ще дальше, під останнім деревом де була тінь. На місце розміщення штабу, нам також вказали і ми чітко виконали вказівку організаторів. Тому перепрошую, але то вже не наш "косяк". Та і зробити мертвяк дальше не було ніякої змоги, так як дальше дорога і поле з палючим сонцем. Власне таке "шатаніє" мертвих і було викликано тим, що було дуже жарко в мертвяку і тінь від дерев постійно зміщалась з рухом сонця. Та і всю гру ми ходили в атаку і мусіли активно маневрувати, під палючим сонцем, що неймовірно втомило гравців. З цим моментом нашим суперникам повезло більше, в лісі було комфортніше.
Особлива подяка нашим криптографам, які все ж розгадали ключ до зашифрованого повідомлення і прочитали його.
Було багато запитань у мене до гравців обох команд, так, як дуже багато людей ідучи у мертвяк, ніяк себе не позначали. Ні пов"язок ні елементарно піднятих рук. Хлопці, пов"язки треба мати.
В кінці гри ми прийшли на чужий мертвяк і мені колеги з Червонограду пообіцяли написати статтю "Правила регіонально страйкболу." Тому, чекаю на публікацію :)
Всім вдячний за гру і запрошую в кінці сезону, до нас на Прикарпаття, на "Закриття страйкбольного сезону 2015". Будемо раді всіх бачити.
З повагою, Grafit