0 - 0
1. То есть если у меня будет ПКМ, АКСУ то у меня будет 1000 шаров к ПКМ и 300 к АКСУ ?
2. Я могу весь боекомплект АКСУ зарядить в 2 механы?
3. Я могу ещё использовать дополнительно ПМ и на него получить 30 шаров?
4. Я могу использовать на АКСУ 0.25 милик, а не G&G?
5. Как я могу дозарядить ПКМ если учесть что не знаю сколько шаров я потратил?
0 - 0
Объясните,в чем смысл закупки шаров и запрет на свои?
0 - 0
Я все розумію, не можу зрозуміти лядей які просто не читають правила, або читають не до кінця. Ну написано-ж. Штурмак+вторічка, кулемет+вторічка, снайперка +вторічка. Поржав би я з кулеметника в комплекті якого кулемет+1000 набоїв 7.62 вагою одного 15 грам і того 15 кг! + калаш 3 кг+300 набоїв вагою одного 12 грамм і того 4.5 кг,+бронік 12 кг+магазини і магазини для кулемета. Він що, рачки з возиком по полю битви лазитиме?
2 думаю що можна
3 так
4 незнаю.
5 Вивалив боєкомплект в 1000 шарів, дозарядив другий і тоді отримав ще один за потреби. Прийшов поранений на базу зайшов в КЗЗ -за її наявності і здав залишок,=отримав новий боєкомплект. За знищення КЗЗ користуєшся наявним. Зсипали твій залишок в пакет і відложили в сторону. гра закінчилась-тобі віддали. Так само і вбитий, здає залишок і отримує як новий боєць. Ну я так думаю?
0 - 0
1. То есть если у меня будет ПКМ, АКСУ то у меня будет 1000 шаров к ПКМ и 300 к АКСУ ?
2. Я могу весь боекомплект АКСУ зарядить в 2 механы?
3. Я могу ещё использовать дополнительно ПМ и на него получить 30 шаров?
4. Я могу использовать на АКСУ 0.25 милик, а не G&G?
5. Как я могу дозарядить ПКМ если учесть что не знаю сколько шаров я потратил?
1. До всіх типів зброї тільки вторічка. В кулеметчика вторічка - АКСУ? Тут Сергій 100% правий
2. Так, як заряджати механи - ваша особиста справа
3. Відповідь в п. 1
4. Всі просять хороші кульки. Було прийнято рішення закупити G&G 0.25, власне тому і прийшлось підняти ціну. Ми не можемо підстроюватись під кожного індивідуально. Окрім того, як хтось собі уявляє - по рації просять набої і тут ВМТЗ починає бігати по всьому штабі і читати наклейки (для одних Мілітарист, для інших Exel, для третіх G&G). Вони поки зберуться -всі загинуть).
5. Приносять боєзапас в кількості 1 боєкомплект
0 - 0
Ти пропонуєш оргам фасувати перед грою твої шари по пакетах, клеїти лейби що то твої, а потім роті забезпечення шукати тебе по полю битви, щоб саме тобі їх вручити? А з бійцями що приїдуть з інших міст -поштою нехай шлють на фасування? чи це все робити перед самою грою коли потрібно всім зібратися , вдягтися, прохронитись , поділитись, розійтись, зайняти позиції ? гру тоді коли починати??? в обід?
0 - 0
Шановні організатори!
Вкажіть, будь ласка, місце сбору на гру. Бажано GPS координати, або ссилку на гугл мапі.
Дякую.
Місце гри - 49.575937, 24.022164
Збір колони на парковці Ашану, або безпосередньо там
---------- Сообщение добавлено в 22:01 ---------- Предыдущее сообщение создано в 21:59 ----------
Єфімчук все правильно сказав.
А доносити кульки як? А дозаряджатись на полі бою?
Перед грою буде огляд на предмет відсутності власних кульок. Всі, коім снайперів, кульки, залишайте дома або в машині. Вони будуть вилучатись
0 - 0
Шановні читачі данної теми. Прохання звернути увагу, що такого плану гри у Львові не робив ніхто. Молода команда взяла на себе таку місію. Тому можливо варто не задавати тупих питань, а допомогти конструктивно? Бажання і мета-підвести гру до максимуму приближеної до реальних бойових дій. Тому і викоританна артилерія, яка реально як сній на голову буде накривати ВЕЛИЧЕЗНІ квадрати і знищувати весь особовий склад, вийти придеться всім. Прохання уважно читати правила і доводити їх до своїх підлеглих, щоб не було питань перед грою. Бонус від оргів -урівняння всіх штурмаків і кулеметів в боєкомплекті, хоч я рахую це не правильним. Кожен з нас при виборі команди -підрозділу моделювання має врахувати всі ньюанси, але як правило враховують тільки рюшечки. Перед грою більшість команд пишуть за бажане надати їм завдання яке конкретно або приближено стосується їх підрозділу, але коли діло стосується "штатного" боєкомплекту,-відразу соплі, а чому в мене меньше ніж в Петра??? Ця гра розрахована не на ПЕДУЛОВО, а на використання кожного набою з розумом. Не на тупі штурми, а захвати в оточення, позбавлення противника боєкомплекту, унеможливлення підносу боєзапасу і взяття в поллон. Виявлення розвідкою баз, захвати КЗЗ, КП, підрив артилерії і утримання портів. Введенна медецина, більш-меньш приближена, поранення які не дадуть вам покричати чи постогнати ТРИ хвилини і після перемотки оленем бігти в бій. Гра буде цікавою для тих хто про таку мріяв, і нудною хто цінує бункер і педулово. В перше гра планується на ДЕВ"ЯТЬ годин! Тому вибір за Вами.
0 - 0
Относительно пункта 1.
Все видели что я на игре в Червонограде носил МП5 как вторичку. У меня ПМ есть но он травит и мне нет резона его сейчас чинить. В правила ФСУ нет
указаний что я должен в качестве вторички использовать пистолет. Возможно это будет и МП5. Но я планировал взять АКСУ (уже отремонтировал). Я не нашол и в этих правилах что АКСУ запрещено в качестве вторички. Если можно разъясните мне как будет выдаваться боекомплект если у мне в качестве вторички будет АКСУ.
У нас есть ещё один ПКМ и на игре в Червонограде парень носил ПКМ, АК74н и пистолет. Если он приедет и захочет носить всё это с собой, как ему будет выдаваться боекомплект.
И ещёвопросы.
1. Если у меня 2 механы по 75 шаров мне дадут только 150 шаров или ещё дадут в пакете чтобы я смог дозарядить шары.
2. Если у моего товарища закончились шары но у меня ещё есть (класс оружия одинаковый, штурмовые винтовки) но магазины не подходят к примеру М и АК серия. Могу я спустить магазин и передать ему для зарядки.
Серёга по поводу "по ржать". Если бы я был в реальности, я бы с ПКМ возможно вообще не брал с собой вторичку, но правила ФСУ меня заставляют это сделать и тут или надо находить альтернативу или "ржать". Ситуация как есть. У меня есть ПКМ и нет пистолета но есть другой привод со скоростью до 120 м/с. Как мне быть, если учесть что я хочу ехать на игру? Варианты одолжи у кого-то отпадают!
Я просто прошу уточнить нюансы чтобы не было недоразумений. Спасибо за ответы и извиняюсь за вредность.
0 - 0
Носимий боєкомплект для штурмової гвинтівки (АК, М, G36, MP5, SCAR, P90, AUG) буде складати 300 кульок для тих хто використовує виключно менахи та 150 кульок для тих хто використовує хоча б один бункер
Носимий боєкомплект для кулеметів (РПК, ПК, М240) буде складати 1000 кульок
а в чому тоді полягає реалізм ? в тому, що кулеметник - це дуже дуже прокачана людина ? Він крім важкого кулемета, який в реалі важчий за штурмову гвинтівку, може ще носити в 3 рази більше набоїв ? Навіть страшно подумати - скільки там с получається по перерахунку пропорційному тягати з собою споряджених коробів ? 5 ? :shock:
Бонус кулемета в тому що він стріляє і в житті і в страйкболі дальше ніж той же АК, при чому для ПК/ПКМ патроні - важчі. А так - перекос виходить : той кто купив кулемет - той і молодець :lol:. Було б реалістичніше і справидливіше , якби носимі боєкомплекти кулеметника і звичайного стрілка були прирівняні, або другий номер мусить носити зарядні ящики / додаткові коробки.
Те семе про снайперську гвинтівку ... тут перекос в інший бік, чому 50 ?
це так само, просто питання, якщо це - остаточна версія правил, то ок .
0 - 0
1. Как будут дозаряжаться снайпера если они со своими шарами? Ведь Васю, Петю и Сашу никто не будет искать и слать им "именные бандероли" с шарами как было сказано раньше... или когда подойдет подкрепление с боекомплектом, вытянуть с кармана свои шары и честно дозарядиться? (если конечно КЗЗ не был уничтожен)
2. Можно ли взять снайперку, М4 как запасную (по правилам ФСУ не вписуеться как вторичка - 130м/с выхлоп) ибо снайперка может подвести, но оставить М4 например в КЗЗ и в случае отказа снайперки взять М4, + вторичка - пистолет. Оплачено конечно будет как за штурмовую.