0 - 0
Вся справа в тому що бункер не хоче грати проти іншого бункера.
Тому Сфінкси не хочуть оказатися в пісочниці суто з лікантропами і оплотом з гурхами.
Їм таке не вигідно томущо відповідь на засипання шарами буде таке саме засипання шарами.
Я как замком и представитель команды Ликантропы очень удивлён что нас приписали к песочнице. В нашей команде все члены пользуются механами, причём у каждого штурмовика их 9 шт, вместимостью от 60 до 80 шаров (Китай радует), у нас есть броники и каски и Да мы сами выбираем где играть. А игра механа против механы т тд. детский плач, 2 года играю с механами пока бункероносцы не доставляли проблем (2/3 "фрагов" это очереди из 3-5 шаров). Я думал что в страйкбол у нас играют взрослые дядьки, а по форуму так дети малые...
Так справді, неправильно зрозумів ситуацію в неділю, мені здалося що три команди принципово проти заряджання бункерів обмеженою кількістю шарів. і що вони таким чином проти насаджування механ.
Просто ситуація була неоднозначна тому склалося таке враження, але якщо механи не є каменем "спотикання" то це супер! значить ніякого розколу і не існує.
Не хотів нікого образити.
0 - 0
Если смотреть на фотку по пять минут в день
Карієс лікуєте? bo ya tilko karmy
0 - 0
Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.
0 - 0
ти маєш на увазі замість 60 , всі 100 заряджали ? Вмене закралась така підозра, що не всі притримуються правил заряджання магазинів. Пропоную по середині гри оргам підходити і перевіряти виборочно механи гравців.
0 - 0
Сам так, а в тебе такого відчуття не було? Наприклад я. коли перестрілювався з 5.56 таке відчуття виникло. я короткими чергами стріляа і встиг перезярядити 2 рари. і в мене 100% не більше 70 шарів було, а вот противник зі страшною швидкострільністю, не перезаряджався взагалі. Миж прагнемо до реалізму?, а не до -хто кого намахає?
0 - 0
Можно поконкретнее: где и с кем перестреливался ? :smile:
У меня в механах даже 70 шаров не было, ~60-65 ))
+ перед стартом я всем нашим напомнил, что заряжаемся 2х1
0 - 0
Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?
0 - 0
Специально обзвонил всех кто был из наших на этой игре. Вышеописанной ситуации не с кем небыло!
Интересно то, что меня сняли подобным образом, но где-то минут за 40 до последнего штурма ангара. Была перестрелка с американцами в ангаре (но не возле колёс). В итоге меня снял боец, который долго прятался за столбом. Снял в правую руку, когда я дозаряжался лоадером )))). Но я успел 2-их снять и вывалить 4 механы...