0 - 0
Вважаю, що нам не завадить тема, у якій можна трохи попрактикуватися у володінні клавіатурою.
Також буде розумно не ображати чи принижувати тут особисто учасників форуму чи команди.
0 - 0
Только чур ни слова о политике! *с*
0 - 0
Я за таку політику у всьому світі!
0 - 0
Може хто знає: чому частина страйкболістів використовує на аватарках мальовані зображення (часто - голих баб)?
Є ще одна категорія - на аватарці персонаж із "самим великим і ужасним" приводом, який можна знайти, чому так?
Соромимся власної "коротенької CQB" М-ки чи АКСУ? ;)
0 - 0
Може хто знає: чому частина страйкболістів використовує на аватарках мальовані зображення (часто - голих баб)?
Хм, можу за себе відповісти. Мені якось стьомно на аватарку ставити непонятних мальованих бородатих мужиків.
0 - 0
Всё банально, люди страдают диссоциативными и другими расстройствами и не могут свою фотку разместить, поэтому лепят всякую ересь, думая что это как то скроет от окружающих их недуги, но выходит наоборот.
0 - 0
А давайте замутим голосувалку за "найкращу авку"?
0 - 0
Є ще одна категорія - на аватарці персонаж із "самим великим і ужасним" приводом, який можна знайти, чому так?
Соромимся власної "коротенької CQB" М-ки чи АКСУ? ;)
По Фрейду возможно,компенсируем недостаток в другом месте:smile:
0 - 0
По Фрейду возможно,компенсируем недостаток в другом месте:smile:
Ну вот, перший учасник із нормальною авою :)
0 - 0
Всё банально, люди страдают диссоциативными и другими расстройствами и не могут свою фотку разместить, поэтому лепят всякую ересь, думая что это как то скроет от окружающих их недуги, но выходит наоборот.
А ще клаустрофобією і манією величі, мені дуже тісно в 150 на 220 пікселей і 29.3 Кб.