Я атеїст,-прийди і навчи хрститись. І взашалі-ти яким боком в тій ситуації?
Я тим боком в тій ситуації що я граю часто на рясному і всякі такі підозри - "мені здалося", "я думаю" і тд в результаті позитивного результату не приносять як було сказано вище - дехто може не згадати конкретної ситуації щоб пояснити. а осадок залишається.
Такі речі потрібно обговорювати після гри і не потрібно шикування для цього. запамятав при перестрілці що за людина була, підійшов, попросив розрядити механу в лоадер, зразу стане ясно що, скільки і як.
Ми ітак зараз маємо ситуацію коли приїжджають новачки перший раз на рясне з сихова і вже мають сформовану думку про полігон. Питаються:
-А це правда що у вас багато маклаудів і неадекватів?
і що можна їм у відповідь сказати?
-Ні насправді ні, немає це тобі так просто наговорюють.
Навіщо ще підливати масла у вогонь висловами "мені здалося", "я думаю що я стріляв і не міг промазати" ітд ?
Безпосередньо на грі ніодин командир команди з тих хто грають на рясному не буде покривати свого бійця якого застукають за порушенням правил.
Навпаки - тільки раді за причину закрутити гайки ще більше.
На рахунок "Коли здається - хреститися потрібно..." Це вислів такий а не інструкція до дії. Ось лінк якщо цікаво що малося на увазі.
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%8C%D0%B5