Досить круто виглядає. Моя особиста думка, що краще таки міняти рюкзак на Beavertail Assault Pack. І ще я би порадив Сордіни замінити на Пелтора, все-таки Сордіни були актуальні на доволі старіший період. Також на 2013+ MICH2000 вже зазвичай носять з кавером.
Так, саме AVS. Наприклад на цій фотці добре по корсетній системі видно: http://io.ua/25989278
1. З приводу BTAP абсолютно згоден, проте я 2 місяці, тричі на день, моніторю eBay і правильний траплявся лише у Хаки. З ними велика біда.продаються або YOTE aбо типу BTAP але там велкро не в тих місцях де потрібно. Це авжеш, якщо придератися, хоча якщо ще місяць нічого цікавого не буде, то планую поміняти на BTAP.
2. Сордіні також згоден, але на Пелтори ще не назбирав грошей :)))
3. Щодо каверу, пробелма в тому що Eagle Industries ACH cover надзвичайно рідкі. Не так давно був на eBay, але його дуже швидко викупили. Реплікі мені не подобаються, а загальновійськові не підходять. Оскільки без каверів ще зустрічаються хлопці то вирішив, що так буде кращий поки що. Як будуть кошти та можливість, мабуть перескочу на Опс-Кор, хоча у MICH2000 свій кайф :)
4. Про AVS дякую, я чомусь будв впевнений, що вони у CPC зараз. На них скоро коштів будуть витрачати більше ніж на котиків ))))