0 - 0
Ребята-рейнджеры, всем привет. Подскажите пожалуйста по периоду на 09-11 использовались ли рюкзаки и какие, ато как-то не нашел в теме искаемого..
1 - 0
4 повідомлення
Ребята-рейнджеры, всем привет. Подскажите пожалуйста по периоду на 09-11 использовались ли рюкзаки и какие, ато как-то не нашел в теме искаемого..
:shock::shock::shock:
обговорювалося і не раз
+ по фото все зрозуміло і все видно.
0 - 0
Чесно кажучи перечитував якось місяць назад тему повністью і інфи по рюкзаках кроми як "Еліс лардж" не знайшов. По фото видно що не юзають взагалі рюкзаки тактичні, або я сліпуватий і трохи дається взнаки незнання моделей рюкзаків. Я так зрозумів що тема рюкзаків це індивідуальність, так як і вибір захисних окулярів?
Скажімо так, тактичний рюкзак в пісчаному (типу койот) окрасі буде сильно псувати антуражність? На моделювання не претендую, ще далеко дуже, але цікавить дане питання дуже.
0 - 0
Так а смысл тогда заморачиватся вопросом ? Если есть желание в перспективе начинать моделировать то лучше уже покупать КашерныЕ вещи уже сейчас. Дешевле просто выйдет и не придется распродавать старые ;)
0 - 0
Я новичок і мягко кажучи ще навіть власного привода ще не маю :). Моделювати рейнджерів це зараз треба витягнути з кишені 8-10к грн. на уніформу, мбав, мітч, взуття. Я ладен покемоном побігати перший час, маю простий загальновійськовий мультикам. Рюкзак полюбому хочеться купити, навіть для вилазок в ліс і по роботі мені треба, і так як тема рейнджерів мені найближче цікава то хочеться хочаб приблизко мати речі, які хочаб здалеку будуть нагадувати снарягу полка. Знаю що по дурному трохи, але як є)
Починаю збирати гроші на кошерні речі уже від зараз, але з ситуацією в країні і нашими зарплатами напевно не скоро розкошелюсь на мінімальний кіт..
0 - 0
2 повідомлення
Наскільки я знаю, на сучасний період використовують yote в мультікамі. Якщо я помиляюсь, то будь ласка виправте мене, бо сам збираюсь почати моделювати 75 і інформації багато, можна запутатись трохи.
0 - 0
Читав ще про MAP (Modular Assault Pack), але він чіпляється ззаді на мбав. Підскажіть ще щось на тему рюкзаків в дусі рейнджерів