0 - 0
На период моделирования 13-14 год, проходят ли подсумуи рг, мич2000
MICH2000 ще до зараз на фотках мелькає. Підсумки в РГ і до 13-14 також були, але вже рясно розбавленні підсумками в мультику.
0 - 0
Всем спасибо за помощь. Подскажите годные каверы на фаст на период 13-14 года
0 - 0
16тый пек точно должен быть совсем не в тему
касательно приклада на 46той, не забывайте, что тыльник на 46 и 48 отличается от стандартного 249, т.е. приклад от страйкбольного привода не правильный получается, так что по идее пара более предпочтительный вариант,
хотя сам лично оставил себе как раз весло на 46том, ибо самый легкий и практичный вариант
0 - 0
2 повідомлення
на 2007-2009 краще брати мбав, чи ррв+спина мбсс теж ще підійде(вони ж входять в RLCS)? Ну і що зручніше, цікавить думка людей хто носив це і це.
0 - 0
На цей період переважали вже MBAV, мені він цілком зручний. З ррв+спина порівняти не можу, бо не носив.
0 - 0
Добрый день! Интересует моделирование рейнджеров! Если не сложно буду рад любой информации по теме!
И еще, скажите, я же не ошибаюсь, что Рейнджеры использовали 3-color desert? Если да, то в какой период, операции? Спасибо!
и вообще не могу найти песочные береты! Если кто знает, подскажите!
не судите строго за вопросы, я и в страйке не очень долго!
1 - 0
4 повідомлення
Добрый день! Интересует моделирование рейнджеров! Если не сложно буду рад любой информации по теме!
И еще, скажите, я же не ошибаюсь, что Рейнджеры использовали 3-color desert? Если да, то в какой период, операции? Спасибо!
и вообще не могу найти песочные береты! Если кто знает, подскажите!
не судите строго за вопросы, я и в страйке не очень долго!
і вам доброго дня.
інформації в цій темі більш, ніж достатньо для того, щоб уявити, як має виглядати рейнджер, що в свою чергу дає можливість прикинути хоч якийсь кіт-лист (розписку спорядження і т.п.)
по-перше, визначте період
по-друге, напишіть той самий мінімальний кіт-лист. за вас це ніхто робити не хоче і не буде.
по-третє, кіт-листів і різних фото в просторах інтернету купа, так не всі достовірні і не всі розписки правильні, але повторюся, ніхто за вас кіт-лист не складе. пишіть самі, викладайте сюди і просіть допомогти розібратися в тих нюансах, які вам не зрозумілі.
по-четверте, обдумайте фінансову складову, чи вистарчить вам грошей для правильного моделювання.
з повагою ваш Пафосний Беретко :cool: