Всім знов хеллоу. С того часу як я постив свій кіт на Рейнджерів 2013 тут, пройшов сезон і обертаючись назад те, що я кидав кітом назвати було важко. Шось ще не було куплено, на щось ще не було коштів, шось я ще не знав, і були речі які відповідають кіту, я це знав і все одно запостив. Я багато чого змінив с того часу то вирішив запостити апдейт до кіту, може в когось виникунуть якісь питання чи зауваження. Це ще не остаточна версія, в кінці після салйдшоу буде невелички тізер до ще одного проектику пов*язаного з рейнджерами, та мої особисті сподівання, що додати до спорядження.
Перед тим як підуть фото, хотілось би нагадати, що я збираю кіт тільки з оригінальних речей, щоб уникнути питань а чи оригінал ця штукка або ця, то так, все оригінал але це не стосується самого АЕГу, стосується тільки спорядження та одягу.
Тож поїхали.
Бронік (зауваження до фото зі спини, коли він одягається на тіло, то підсумки не виглядають так тісно, і розташовуються досить гармонічно)
Каска (я якось біса досі не знайшов в собі сили піти та купити велкро шоб приклеїти той стрб до каски тому просто покалв зверху, також я зміг дістати !! правильний !! кавер на шолом правда треба змінити шолом на М-розмір, тому шо він трохи великуватий на мене та і кавер розміру М, кавер не новий тому має вирізи від попереднього власника під болти у касці, яйкого хріна треба було це робити мені не відомо):
Комбат Штані, Комбат Майка, Рукавички:
Мій плазма-ган:
Ну в цілому це все по моєму кіту на 2013. На фото немає - MSA Sordin, Oaklye M Frame 2.0, Бельвілі. Що я буду ще міняти/купувати: Буду міняти Сордіни на Пелтори, Баофенг на TRI PRC-152, відповідно пісумок ІСОМ на МБІТР, Шолом на розмір М, Бельвілі на треккінгові боти. В цілому все інше мене задовольняє.
А тепер для тих хто ще не пішов, невеличкий тізер мого паралельного проекту по рейнджерам який я повністю ще не готовий презентувати: