0 - 0
Да! По конкретней пожалуйста))))))
0 - 0
1 повідомлення
Выложу в Воскресенье вечером! Требует доработки если будут желающие с других регионов.
0 - 0
Выложу в Воскресенье вечером! Требует доработки если будут желающие с других регионов.
Тут бы сначала со своими разобраться!)))))
0 - 0
А у нас в Луцке почти полная только одна команда (активная) осталась- "Смерш"
Круто Стас ти за всіх розписався. Реально!!
Тепер по справі: організовувати треба і організовувати правильно і системно, а не так, щоб потім цілий регіон ображався на Луцьк. Да-да от того Ваші мабуть не поїхали в Ровно на вирішення питань з відкриттям сезону. А месседж в "жовтій субмарині" був явний від хлопців.
Тепер по справі, Рівненські памятають гру на ПВО і наступні теж, я думаю вони з радістю зіграють ще раз, тим паче якщо там буде проведена нормальна підготовка.
Попередньої весни було підготовлено карту місцевості з усіма крупними обєктами, по всій карті було виставлено маяки для того щоб орієнтуватися без компаса. Складена смета і продумана логістика, коли гостей області везуть і забирають з полігону. Мала бути польова кухня і т.п. мелкі деталі, але які роблять гру вищого рівня.
Тобто треба займатися і yt думати: а всім нах нада, значить нічого не буде, значить всі козли і мені нах нада. Я створював, навіть коли моїй команді було пох. І нічого були непогані ігри...
Тому пропоную консолідацію і хватить ворогувати, і пліткувати. Я розумію що ворог(крайній) має бути завжди, але боротьба завжди руйнує а не будує!!!!
Тому відкриття навряд можна нормально встигнути, а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
0 - 0
7 повідомлення
а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
Як то говориться "Бог в поміч!"(с) в хорошому сенсі цього слова.
Присутність Ш.Т.У.Г. гарантується. Можливо ще підтягнемо КОЙОТів із м.Броди (Львівська обл.).
Ви тільки щось там вирішіть нарешті про гру.
0 - 0
Тому пропоную консолідацію і хватить ворогувати, і пліткувати. Я розумію що ворог(крайній) має бути завжди, але боротьба завжди руйнує а не будує!!!!
Тому відкриття навряд можна нормально встигнути, а от нормальну гру на ПВО з нормальною інфраструктурою, можна провести десь у травні з веселими пяними танцями у костра і братанням з іншими командами.
Ну так давайте встретимся и обговорим?!
0 - 0
Розмітка вже є ще з весни 2011, так само як формат гри. А от логістику і снабженіє треба налаштовувати.
Для кращого ефекту краще коли все зазаленіло, але ще не джунглі.
Якщо буде хоча б 50чол. То можна робити.
Залишилось тільки підготовка і логістика.
2Toha
Завтра ми командою збираємось.
То загально можна десь у четвер.
0 - 0
Розмітка вже є ще з весни 2011, так само як формат гри. А от логістику і снабженіє треба налаштовувати.
Для кращого ефекту краще коли все зазаленіло, але ще не джунглі.
Якщо буде хоча б 50чол. То можна робити.
Залишилось тільки підготовка і логістика.
2Toha
Завтра ми командою збираємось.
То загально можна десь у четвер.
Я до 20-00 на работе всю неделю,могу только после подойти(
0 - 0
Ну регіональна буде і планується не одна. Але для цього треба розвинути ПВО.
А поки все відкладається до кінця паски.
0 - 0
7 повідомлення
SeekerHT скажи, а є у вас десь не далеко від луцька більш-менш якийсь урбан із "строЄнІями"?
Про Гаразджу не говорю (хоча це класний варіант урбану), може колгоспи якісь? Чи ще щось таке подібне? Є класний варіант на гру!!! На неї багатьох можу "притарабанити" команд.