0 - 0
"Єто ппц!". Орест, я "за" турпоходи, активний відпочинок і т.д., але їхати в Карпати і мучити там аборигенів?
П.С, на фото на задньому плані зміїна шкіра? бррррр
0 - 0
Читанув тему 2012, "впечатлило". Згадав як в 2000 із одногрупником зависали тиждень в Кропивнику, маючи виключно ящик сухарів з гуртожитку, цигарки і трішки будматеріалів (будували пліт). На 5-й день відчалили і доплили на ньому до нафтопроводу :) (а мали - до Молдови :))))))))) Жаб звичайно не їли, але гриби/ягоди маст хейв!
0 - 0
я понят только то что в случае БП в карпаты когти рвать не стоит если там только "Дві змії, одна жаба, одна маленька рибка і п"ять ящірок то була вся наша їда на 7 людей за день" под Киевом и то больше жрачки бегает прыгает и плавает))))
0 - 0
я понят только то что в случае БП в карпаты когти рвать не стоит если там только "Дві змії, одна жаба, одна маленька рибка і п"ять ящірок то була вся наша їда на 7 людей за день" под Киевом и то больше жрачки бегает прыгает и плавает))))
У випадку БП рекомендується брати АШАНИ і інші Метро... :) А якщо серйозно - я сам би поїхав на такий сурвайл, тряхнув би старіною.... А то з наплічником в горах не був вже років 3-4, все робота-хата, робота-хата....
0 - 0
ух и валиво там будет покруче чем взятие У2 на открытии ((((( аналогично работа-дом, работа-дом.........
0 - 0
Тваринок ми не мучали, ми на них полювали і не зарази самого процесу, а заради їжі. В нас томагавки і мачети, а в них швидкі лапки, все чесно і по законах природи - хто швидший той і перемагає.
Добре що вам мішка не попався то фоткі він-би виставляв
0 - 0
Хм тогда я ничего не понимаю? А почему тогда охотились только на тех кто не мог сдачи дать? Типа соревнование быстрых с веселыми. Завалили бы кабанчика и андреналин и жрачка на 7 человек.....