0 - 0
я маю на уавзі що здорові хлопці ганяються за шматтям а вогнепал ти пропонував
А що поганого ти в цьому бачиш?
0 - 0
згідний що репліка мае не кращу якість але відноситись до орегіналу фанатично це перебор або фітіш.Чи ти знов про зброю?:grin:
0 - 0
Діалог пішов по хибному шляху. Насамперед ставилось питання про "можливість використання реплік
замість оригіналів в реаліях страйкболу" і чи не буде це вважатись "покемонством" чи "дрищізмом"...
Зараз обговорення перестрибнуло на ММГ+гірбокс VS фабричний кітай. Ну це не серйозно!
[ATTACH=CONFIG]54945[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]54941[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]54943[/ATTACH]
кого ви бачите на цих фото?
0 - 0
згідний що репліка мае не кращу якість але відноситись до орегіналу фанатично це перебор або фітіш.Чи ти знов про зброю?:grin:
Ніякого перебору я не бачу. Реконструкція на цьому і базується.
"Реконсктрукция согласно толковым словорям - восстановление чего-либо по сохранившимся остаткам, описаниям.
В страйкболе командам занимающемся реконструкцией не приходится заниматься копанием в архивах, их объекты вполне подробно описаны, описания снабжены фотографиями, а при желании можно даже найти контакты и пообщаться с "объектом" реконструкции. Реконструкторы стараются полностью соответствовать конкретному подразделению в определенный временной период, полностью повторяют оружие, форму и снаряжение объекта реконструкции, всё, вплоть до пуговицы. Особой ценностью для реконструкторов являются подлинные вещи "оттуда", но допускаются и качественные реплики при условии соответствия модели и расцветки. Своё страйкбольное вооружение реконструкторы стараются приблизить к ориганальному, насколько это возможно. Тонкая грань между реконструкцией и моделированием заключается именно в мелочах - шевронах, нашивках, цвете шнурков на обуви и ширине подворотничка, если вы не обращаете внимание на всё это - вы только моделист. Кроме того, часто, реконы помимо военной стороны, обращают внимание и на быт. Они интересуются событиями окружавшими бойцов реконтруируемого подразделения "там и тогда", их повседневной жизнью, слушают соответствующую музыку, стараются окружить себя предметами того времени, пьют антуражные напитки "
---------- Сообщение добавлено в 11:52 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:50 ----------
2 сракбольні команди і оператори блеквотер. Дочого це?
0 - 0
Діалог пішов по хибному шляху. Насамперед ставилось питання про "можливість використання реплік
замість оригіналів в реаліях страйкболу" і чи не буде це вважатись "покемонством" чи "дрищізмом"...
Зараз обговорення перестрибнуло на ММГ+гірбокс VS фабричний кітай. Ну це не серйозно!
[ATTACH=CONFIG]54945[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]54941[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]54943[/ATTACH]
1 братва вирішила пограти в страйкбол
2 якийсь киатйський страйкбольний замес
3 бідна наймана охоронна фірма
ребус розгаданий?
0 - 0
Я ММГ привів для прикладу як оригінал і привід як копія, Ніхто ж не каже шо фабричний привід це погано боце копія а про одяг так кажуть
0 - 0
з чого ти взяв, що саме бідна? :)
0 - 0
Я ММГ привів для прикладу як оригінал і привід як копія, Ніхто ж не каже шо фабричний привід це погано боце копія а про одяг так кажуть
Томущо потрібно бути реалістами, ми в першу чергу страйкболісти і ми мусимо використовувати старйкбольний привід. їх і використовуємо. І доречі є електропневматичні приводи які повністю відповідають оригіналу і використовуються для тренувань. хто знається яна тому підтвердіть будь ласка.
Бідна чи бідні охоронці походу томущо не думаю що дуже зручно робити свою роботу в джинсах :D
0 - 0
Бідна чи бідні охоронці походу томущо не думаю що дуже зручно робити свою роботу в джинсах :D
Фотка стара, ще ковбойського періоду, можливо не встигли переодітись або перший деплоймент :) я б не сказав що блеквотер це "бідна" кантора.