0 - 0
Давайте цікавіші ( дієвіші ) пропозициї. Ну не буду ж ставити розтяжки з фарбою.
0 - 0
Дієвіше, з огляду на менталітет наших людей - пару черг дати по ногам. Потім пояснити оргам джамперів щоб не жались, а купили 20-30 окулярів і видавали замовникам та попереджали про можливість попадання пластикових шарів. Чому ми маємо брати на себе відповідальність за абсолютно безвідповідальну поведінку інших осіб. Людішкі гасають по коридору адмінки як сайгаки по кукурудзі, і це знаючи що йде гра, і навіть коли проходить зачистка... а чому? та тому, що в людей в голові думка "ну він ж бачить що я йду... значить стріляти не буде". А чому не стріляти? я кут строю тримаю, я не знаю хто хрустить склом і цеглою за тим кутом. І взагалі...ризик гепнусь з 9 поверху це нормально, а получити шаріком по тушці це жах... дивненько.
На мій погляд організація безпеки клієнтів справа виконавця. Хочуть безпечно для людей проводити свої стрибки - КАЖДОМУ ПО ОЧКУ! ОЙ- по паре очков. + їх збори з тильної частини адмінкі ТУПО напроти виходу з коридору.... ну ёпрст, та збирайте людей в менш прострілюваному місці.... де стіна захищає хоча б з 1 сторони.
0 - 0
Пропоную зв"язатись з оргами джампінгу щоб вони направляли людей не через адмінку а через прохід в стіні , всетаки відкрита місцевість .Також таблички нехай для орієнтировки вішають як пройти і ховають потім в адмінці + піднімаються найближчими сходами і куплять для цього пару окуляр , хоча б будівельних , поки небуло неприємних інциндентів.
0 - 0
Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.
P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.
0 - 0
Всім дуже дякую !!!! Регіональна гра пройша СУПЕР! За 2 дні на территорії не було сторонніх людей ( крім одним зальотних на велосипедах, яких не встигли зупинити). Всюди були наклеяні таблички і ходили 2 спостеригачів. ( особливо адмінка людей туди як мух на мед тягне ))). Переходимо на менші полігони. Регіоналок цього року на Львів не плануемо - самі їдем на дві осінью.
Хороших ВАМ игор та поменше травм та непорозумінь.
P.S. незабаром викладу в альбом трохи фоток, кому цікаво - можите переглянути.
Будь ласка розпишіть відчуття по нічній грі на рясному
0 - 0
хорошого проведення часу вам в подальших рейдах
0 - 0
Так як вийшла не велика накладка з тактичними ліхтарями. Гра була обмежена до 23.00. Через велику кількість атматури з підлоги , будівельного мусору і проваль в цехах - там майже не воювали. Взяли трохи зеленки і дороги . Завдання виключити 2 ліхтарі на базі противника. + обмеженя часу до 10 хв. Складна гра особливо в масках. Але всі задоволені.
0 - 0
ПРЕДВАРИТЕЛЬНО: Воскресенье, Август 4, 2013. Время уточняется.
Тренировочная игра с задействованием новой територии. Поскольку были нарекания на скуку в штурмовых сценариях, делаем игру на разведку, обнаружение и уничтожение точек противника. Подробности огласим ближе к воскресенью.
Установки на игру:
- полновесный сибз+каска дают одно ранение на игровую жизнь.
- заряжаем магазины с соотношением 2к1.
- в помещениях админки внутри стреляем только одиночками. ОДИНОЧКАМИ это значит ОДИНОЧКАМИ. Помещения админки заканчиваются при выходе в переход в цеха. В помещениях цехов разрешены очереди. Стрельба в админке через улицу допускается очередями.
- привет сомалийцам - попадание в оружие выводит его из строя (оружие оживает на мертвяке мгновенно).
- бункеры запрещены (за исключением пулемётов)
0 - 0
по новій територіі бійцям треба показати перед грою люкі канави якщо такі е- суто моя думка
0 - 0
Сбор на 10.00.
Подготовка "Секретные данные 2". Параллельно тренировка.