0 - 0
В неділю у вас буле не гра а фиг зна що!! о 14.30 було завершення гри , Але декілька ваших солдатиків ходили і стріляли по поверхах не зважаючи на сторонніх людей. Дісталось пригунам хтось стріляв з 3 поверху по них ( ви що О....ЛИ?). Потіл один почав палити з пістолета на 3 поверсі де ми переодягались ( світла форма + розгрузка - ліпше не стиг роглядіти бо втік) дісталось 2 нашим які були без форми. Ну чесно дігнали б поламали руки і ноги. Наведіть порядок у ваших рядах.
У звязку з низькою дисципліною у ваших рядах. Прошу не проводити ваші ігри 27 -28 липня на териториї заводу і адмінки. Пригунів не буде - з ними домовились , пейтболістів також.
На проходах будуть вивішені таблички з попередженнями.
Якщо дуже хочите стріляти 28 в неділю , то проводьте збір не швидше 13.00. Регіональну гру проводим раз на рік - прошу поставитись до цього з розумінням і повагою .
Після Гри тренування будем проводити в інших місцях - так що не переживайте.
Особисто близько 14,00 проходив із групою "Атака" по 2-му поверху виносити документи - жодної стрільби не було. Коли закінчилась гра (15,00) БАЧИВ на власні очі виходячого з адмінки до машин стрілка із гбб пістолетом і з ПЕЙНТБОЛЬНОЮ маскою в руках (наші вроді всі в окулярах грають?) По пригунах наші навряд чи стріляли, але суджу по собі - стояв за кутом на першому поверсі під східцями і реально відкладував кірпічі, тримаючи сходи на прицілі аега, коли внезапно спокійно по них туди-сюди снували іноземці. Довелось взяти в руки вторічку (50 м/с), стрільби в сторону гражданських не бачив.
0 - 0
Виявилось, зайчик заказний.
п.с. Які ми ніжні, з хардпневим в сікюбі получати не боляче, а тут з китайського пестіка 70мс і вже прилізло плакати на страйковий форум. Ой-ой.
2.5. НЕЛЬЗЯ флудить и флеймить, кроме специально предназначенных для этого разделов.
0 - 0
In soviet Russia - you watch KGB
Пост №585 - Vasyl Wolf
Час 23:51
Пост №586 - Alladin
Час 00:01
2.5. НЕЛЬЗЯ флудить и флеймить, кроме специально предназначенных для этого разделов.
0 - 0
1. Ну по перше зайчик іне заказний.
2 о 14.30 ваші переодягались біля машин, на питання чи закінчилась гра , була відповідь .. ТАК ..
3 В пригунів стріляли біля 11. 00 - 13. 00 ( це перевірити не можу , але вони на вас жалілися вечером , бо ми були до 22.00)
4 Про постріли в адмінці ( скаржився новачок - З ним розібрались за наїзд не по темі) за нього вибачаюсь.
5 Мекк Сендман - на рахунок граматики -попробуй сам напиши на мобільному в маршрутці ,тоді розкажиш.
А тепер без флуду.
В адмінці плануємо ставити палатки. + рядом табір з приготуванням їжі. Збір лагеря плануемо після 13.00 в неділю. Андрій перезвони до мене якщо будите планувати гру на неділю ,щоб вийшло без накладок.
0 - 0
1. Ну по перше зайчик іне заказний.
2 о 14.30 ваші переодягались біля машин, на питання чи закінчилась гра , була відповідь .. ТАК ..
3 В пригунів стріляли біля 11. 00 - 13. 00 ( це перевірити не можу , але вони на вас жалілися вечером , бо ми були до 22.00)
4 Про постріли в адмінці ( скаржився новачок - З ним розібрались за наїзд не по темі) за нього вибачаюсь.
5 Мекк Сендман - на рахунок граматики -попробуй сам напиши на мобільному в маршрутці ,тоді розкажиш.
А тепер без флуду.
В адмінці плануємо ставити палатки. + рядом табір з приготуванням їжі. Збір лагеря плануемо після 13.00 в неділю. Андрій перезвони до мене якщо будите планувати гру на неділю ,щоб вийшло без накладок.
Как и договаривались, на вашу игру 27-28го Рясне ваше, это даже не обговаривалось. Недоразумение исчерпано, хорошо что никто не пострадал.
0 - 0
Ми зв"язалися з роуп джамперами ось діалог Ксенома з ними
Assai
І є ще запитання в неділю опишіть коли по вас стріляли з 3 поверху страйкболісти
будь ласка детально щоб ми знайшли хто це був
Бодя
хмм, здаеться лише пульки рекошетами летили, скарг вроди не було
13:37:59
Assai
тобто ціленаправлено ніхто не стріляв?
13:38:15
Бодя
думаю що ни
13:38:27
нихто не жалився
сипались лише рекошетами вниз
Assai
дякую
nuff said
0 - 0
Мені пожалілась дівчина яка виходила з адмінки з пацаном коли я був біля машини ( ходив за балонами ) . Цілком можливо вона не казала про це організаторам прижків ( бо народу які не пригали а просто прийшли подивитись чи полазити по території було досить багато). Відповідно я автоматично приписав їх до пригунів. І ви самі знаєте скільки раз зупиняли гру через сторонніх на лінії вогню.
Вам дійсно треба якось обмежити ходіння сторонніх по території заводу. Бо і до біди (тьху- тьху-тьху) не далеко. А обвалити сходи - це хороша идея !
0 - 0
Да, надо, заведём таблички "Стой, опасно, идёт игра!". Но с другой стороны.. кто им доктор и как их ограничишь? Выходят с машины, семья, мама несёт дитя лет 3-4, кричу, метров с 2-3: "подождите, не ходите туда,там стреляют пластмассовыми пулями", реакции 0, как будто меня нет, даже головы не повернули. И так 10 раз.
Но чему удивляться, в разгар всяких революций в Тунисах и прочих Египтах, кто туда едет отдыхать? Точно, наши же туристы :lol::lol::lol:
я уже молчу про любимую забаву украинских моряков, регулярно попадать в плен к сомалийским пиратам и потом канючить 20 миллионов у правительства чтоб их отпустили
0 - 0
Може на час гри вішати на входи до адмінки сітку ( типу такої як обгородили вул. Городоцьку на ремонт ) бо ми на одні сходи на гру закріпипи брезент - ефект не поганий ніхно не ліз ).
+ таблички .
0 - 0
коли наших людей щось зупиняло тим більше підлітків що ви як маленькі сіткі знакі це не ефективно