Чесно, кажу, як це мене дістало... працюю директором однієї з дистр.компаній.. завжди вчу своїх підлеглих оперувати фактами, а не слухами...
Поставте для себе планку..я бачив, я перевірив, я тоді говорю..а не як "баби базарні" гу гу гу і понеслось...
В даній історії...
Зіг алкаш, зіг бухий продавав на барикадіх страховки..зіг.. монстр...
Ганза, брехуни, найоб..ики... Ганза поголовні маклауди і кончені бариги...
Скажу чесно, отак, якби сиділи в якомусь загашніку...Ви і я... без свідків і пездопльотів...
Обідно, до болі душі обідно...
Сцука, старався робити життя Метро колоритним..не буденним, не подібним на пересічні стрілялки, образ стврював... пісні , вірші складав/ли... мишей привезли... Коли був на Полісі (перд тим хильнув дві банки пива, які на мою вагу в 120 кг як капля вморі) як я старався заливати і вправлятись в балаболському мистецтві..бо гра, бо люди хочуть шоу..бо змерзли, а цікавий жарт зігріє...
так само і у інших... а що у відповідь...
Незнаю, як інші але..ФАКТ Ганза старалась, Ганза створила свій ресурс, скільки було ідей і можливостей Вас потішити...
Невже, щоб побачити позитив , потрібно встрягнути в негативі?... Схаменіться...
Ми були на найкращому проекті страйкбольної України (нехай мене пробачать Львів і Київ, Одеса і Харків) але це так...
Мені дуже прикро, коли мене звинувачують в тому, що я не робив...але по слухам... хер з тим.. переживу..в силу своєї професії маю товсту шкіру.....
На рахунок ігрових моментів... Ганза, не кидалась камнями в щити (хоча всі кричали, що ми цим займаємось), Я ОСОБИСТО ОТРИМАВ КАМІНЬ В НОГУ з криком.. "граната"... замітьте... я промовчав доволі довго про цей момент...ну тугарь якийсь зробив... фігня..
Скажу раз.. і більше повторюватись не буду: ГАНЗА ЖИЛА ПО ЗАКОНАМ МЕТРО. Ми нікого не дурили, свідомо. Хочете вважати нас..такими, що торгують честю...ВАШе право..але воно гниле.... Ганза-це станція волелюбивих і чесних підземельників...
!Ганза... поважаймо себе, бульше ніслова виправдань і пояснень....
і до Ягуарів..перестаньте бути задрочерами (вибачте ,але аналогів цього слова не найов).... ви перший раз на великій грі, але вже присутні амбіції Наполеона... добре коли вони здорові.... ЦЕ НЕ СПЕЦ ОПЕРАЦІЯ ФБР,МАСАД,СБУ,фсб... це гра і це рольова гра... попустіться... тут є бійці, ту присутні, поварі, тут присутні звмчайні жителі... і відповідно вподобання, інтереси, приорітети... Метро це комуна, община, банда.... це не сталкери одиночки...
!Ганза... ми маємо гідність