0 - 0
Фредди, дружище! Не обижайся, но если ты "не веришь"(с) , то чего ж ты тогда ездишь?
Самоутвердиться?
Какой смысл во всех этих репликах, большая часть из которых давно разобрана и не нуждается в дополнительных комментариях?
Или после хорошего праздника душа требует драки? :lol:
При всем уважении!
Прекратите перепалки!
Реально неприятно читать!
У каждого ,я думаю, есть на памяти парочка спорных моментов. Все эти моменты надо было утрясать сразу на месте или забыть.
0 - 0
Фредди, дружище! Не обижайся, но если ты "не веришь"(с) , то чего ж ты тогда ездишь?
Моменти, що я написав - можуть вирішити орги в описі правил наступного Метро, тому не думаю що вони лишні. Хоча це особисто моє IMHO.
А чого я їздив і буду їздити - такий дитячий оптимізм і віра в людяність 8-)
0 - 0
хочешь антураж... хорошо. книга вторая, метро 2034 - отряд ордена выжигает целую станцию на которой были люди которых можно было вылечить... давайте будем щитать что на перекрестке тогда разразилась эпидемия и мы (Полис/Орден) пришли чтобы спасти остальную часть метро. ввиду того что Ганза довольно мощная станция пришлось брать военной хитростью (подлостью)
по поводу того что Ганза не только барыги но еще и хорошие бойцы не спорю, НО ИМХО станцию мы не взяли не столько из-за вашего умения сколько из-за хорошего тактического расположения и НЕОПЫТНОСТИ солдат, перед последней барикадой небыло боевых едениц, было СТАДО бойцов ((( , может ктото из ниххорош по отдельности но отрядом назвать то что там было очень сложно. всем спасибо.
з.ы. кста а кто выжил то на станции во время второго штурма, и сколько их было - полездно бы узнать имена этих героев!!!!
це було в інфі гри!
ПОЛИГОН
Игра проводится по мотивам романа Д.Глуховского "МЕТРО 2033".
0 - 0
Ну вот и моя очередь
Приехал в херсон уставший и сонный на работу так и не вышел
значит поиграл хорошо, полигон супер, квестовая часть супер, монстры супер, орги постарались спасибо
ждите на следующий раз больше народу из Херсона
из негатива какойто нехороший человек помял мне горн(трубу)
даеш Метро 2
0 - 0
2Фишка и все Ганзийцы: в самом деле, не обижайтесь и не принимайте на свою сторону все эти разговоры! - это ж лишь игровые моменты... давайте перестанем обсасывать то как к..., неприятно! особенно ввиду того что и с веномами и с мэддогами и с гуцулами встречался не на одной игре где они показали себя как бравые и классные бойцы...
Так, я був на цьому перехрестку. І чесно кажучи уйшов в стопор і .... як до ігрового персонажа, но ніяк не до особистості.[/quote:19y64d4h]
значит хочешь антураж... хорошо. книга вторая, метро 2034 - отряд ордена выжигает целую станцию на которой были люди которых можно было вылечить... давайте будем щитать что на перекрестке тогда разразилась эпидемия и мы (Полис/Орден) пришли чтобы спасти остальную часть метро. ввиду того что Ганза довольно мощная станция пришлось брать военной хитростью (подлостью)
по поводу того что Ганза не только барыги но еще и хорошие бойцы не спорю, НО ИМХО станцию мы не взяли не столько из-за вашего умения сколько из-за хорошего тактического расположения и НЕОПЫТНОСТИ солдат, перед последней барикадой небыло боевых едениц, было СТАДО бойцов ((( , может ктото из ниххорош по отдельности но отрядом назвать то что там было очень сложно. всем спасибо.
з.ы. кста а кто выжил то на станции во время второго штурма, и сколько их было - полездно бы узнать имена этих героев!!!![/quote:19y64d4h]
:lol: :lol: :lol:
Як що військова хитрість,то військова хитрість.
Тільки отряд ордена не підходив з спину, а як славні воїни стали перед лицем небезпеки.
І не будемо рахувати шо у нас епідемія. Бо як би оргі хотіли ввести такий момент, вони би його ввели. Бо теж саме я можу сказати нарахунок пустих ящиків, то була АНОМАЛІЯ. Але я пам"ятаю шо я говорив Мєльніку нарахунок ящиків і наскільки вони повні, а ось він мабуть забув. Хоча нічого він не забув. Не шукайте собі відмазок на рахунок того шо сталося, а мужньо признайтесь шо такий епізод був і стався він лише по причині того, шо Ви зазделегідь все спланували.
Ніхто не збирався йти Ганзі на допомогу, тому шо до домовленності з Мєльніком вже все було сплановано і у Вас вже був на руках трьосторонній договір про взаємодопомогу.
Домовитися інакшим шляхом, чомусь Ви не захотіли.
Ти не повіриш, залишилося 5-ть бійців. В тому числі і я там був і цю всю картину спостерігав.
Чесно кажучи мені вже набридло розписувати той момент. Ганза знає, як було насправді. Ганза знає шо вона чесно проводить свої торгові операції.
ГАНЗА !!!
0 - 0
не зібраний, а майже безкоштовно презентований Ганзою!
Из собранного мавзолея было:
Сам мавзолей (квест)
Знамя (получено от Полиса)
Серп и молот (получено от Ганзы)
Портрет (точно не скажу, но за квест вроде получили от оргов за штурм Тверской)
Вечный огонь (был у нас)
Горн (привезли бойцы с собой)
И как? Ганза все подарила?
0 - 0
з.ы. кста а кто выжил то на станции во время второго штурма, и сколько их было
Наскількия з знаю залишилося тільки три точки опори на станції. Одна прямо перед вами в глибині станції - там вроді було двоє людей, одна наверху за колоною - там була одна людина і одна зразу біля вас за кутом справа, буквально в декількох метрах, там сидів я і Ігорко. Особисто про нас двох ви не знали до кінця штурму і під час атак просто пробігали вперід і получали від нас в спину. Взнали про нас під кінець коли один ваш боєць повз вправо і незнаючи про нас тупо повзучи вперся головою Ігоркові в ствол, той його убив (вроді в каску попав :roll: ) і це був доречі неприємний момент коли він сказав "вбитий" і вроходячи повз своїх сказав їм де ми знаходимся :) Ми ж то чули всі ваші розмови на такій близкості. Але тут якрав наша підмога підоспіла.
Ми сидячи там чули всі ваші перемовини і накази при штурмі: Як здається Бод кричав "За арійську расу! Давайте фашисти вперід, хоть і загинем но прорвем оборону" і фашисти дійсно встали і пішли вперід але не отримаіши підтримки від поліса всі полягли. І чули ми як потім Мельник казав "Ну шо Поліс всі встали і побігли!!! Давайте!!!" дальше шум пострілів... і весь поліс сидить де сидів :) на шо Мельник іронічно сказав шось типу "Ну зашибісь штурм вийшов!!!". Такшо ІМХО невзяли ви нас бо солдати полісу чомусь просто боялися зайти на саму станцію, вот якби ви тоді з фашистами встали і побігли, то все можливо булоби по іншому, а так просто сиділи і дивилися як їх косять.
А нарахунок нашого вміння чи невміння воювати це звичайно не нам сами судити, але ІМХО ці пять людей таки заставили всіх солдат поліса боятися зайти на станцію ;)
P.S. Ганза!!!
0 - 0
просветите меня по ящикам :) чисто для себя разобраться
2. Найти, вскрыть и обыскать 3 старых советских склада НЗ ГО. Доказательства - 3 замка с ключами предъявляются на Баррикадной.
насколько я понял нашли вскрыли и обыскали Ганза ? и Полису пришлось смириться с этим и удовольствоваться замками и ключами , то есть формальное выполнение квеста?
0 - 0
Из собранного мавзолея было:
Сам мавзолей (квест)
Знамя (получено от Полиса)
Серп и молот (получено от Ганзы)
Портрет (точно не скажу, но за квест вроде получили от оргов за штурм Тверской)
Вечный огонь (был у нас)
Горн (привезли бойцы с собой)
Задание: собрать макет Мавзолея из частей находящихся в МЕТРО. Макет установить на территории станции.
Для цього квесть тре було тільки зібрати макет мавзолею з пазлу кардонного, всі половинки пазлу (їх було десь штук 8) найшла Ганза і продада вам подішовці. Портрет і вічний вогонь - це інші квести, горн це ваша власна ініціатива і знамя кажися тоже до мавзолею немає відношення.
просветите меня по ящикам :) чисто для себя разобраться
насколько я понял нашли вскрыли и обыскали Ганза ? и Полису пришлось смириться с этим и удовольствоваться замками и ключами , то есть формальное выполнение квеста?
Наскільки я знаю в нас було тільки два ящика, до одного ми найшли ключ і відкрили, а інший найшли вже пустим з виламаною дошкою. Розказують шо третій також розбили і вкрали все з середини. І це доречі було зовсім не по ігровому і за таке тре наказувати.
P.S. Ганза!!!
0 - 0
и сколько их было - полездно бы узнать имена этих героев!!!!
А тих що спали мирно, не підозрюючи про атаку тож будем зачисляти ?
Дух ЧУПАКАБРИ спас ГАНЗУ... :lol:
У -У - У - У - У - У - У - У у - у - у - у - у - у .... оце звучок був на фініші... :mrgreen: