0 - 0
Ах вот воно шо. Розгрузки в сталкерів не антуражні по твоєму. В нас зона не Стругацьких. В нас в зону ходять не з одним рожком. Сталкери тим більше. :lol:
Рюкзачок і побіг... від того сталкери мобільніші...
Я дав пропозицію...
Рюкзак то антуражна штука... скіко влізе стіко візьмеш... як в грі... не влазить... бігом никати...
0 - 0
2 повідомлення
В тебе холівар з розгрузками? Чи просто ненависть? Розгрузки для того і придумані, шоб БК був укладений компактно, і завжди був на підхваті. До рюкзака в бою нема швидкого доступу, а до підсумків у розгрузці є. Розгрузки продаються у всіх мисливських магазинах, дістати їх не проблема. Тому я вважаю недоцільно забороняти розгрузки.
0 - 0
В тебе холівар з розгрузками? Чи просто ненависть? Розгрузки для того і придумані, шоб БК був укладений компактно, і завжди був на підхваті. До рюкзака в бою нема швидкого доступу, а до підсумків у розгрузці є. Розгрузки продаються у всіх мисливських магазинах, дістати їх не проблема. Тому я вважаю недоцільно забороняти розгрузки.
Та є у мене розгрузка... все в мене є... але ж гра специфічна, рольова...
не бачив я сталкерів з розгрузами... не бачив...
0 - 0
2 повідомлення
Ти знаєш, я сталкерів взагалі вживу не бачив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тільки в грі, і по книжкам :D Сталкери все ж не грибники.
0 - 0
Ти знаєш, я сталкерів взагалі вживу не бачив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Тільки в грі, і по книжкам :D Сталкери все ж не грибники.
А я бачив )))
Я тільки за, щоб ти був таким... але не всім це під силу ..тому...
0 - 0
І ще одне...пропоную:
відмінити правило для сталкерів
"угрупування сталкерів не більше 3х чол"
замінивши
"Група повинна складатись з тих бійців і тої кількості ,які були зарегані, як команда або угрупування позакомандників, з обовязковою умовою "ОРИГІНАЛЬНІ ЗНАКИ ВІДМІННОСТІ" (для прикладу ..одинакові куртки, шефрони не повсякденного використання, шарфи, бандани, джинси, рюкзаки,сумки, противогази, распіратори......... і аж ніяк не чорні чи оливові бандани)