Доброго дня товариші по-айрсофт зброї, друзі, знайомі і не знайомі. От нарешті вирвався на простори інтернету якого мені не вистачає в розрізі організації гри :|
Ну, що ж, бачу із форума це перетворилось в чат :D , ну і хай так буде, нічог опоганого в цьому не має (єдиний мінус, що побільше б РІЗНИХ людей хотілось би почутипочитати).
Отже, як вже написали на форумі, ми ведемо мирну дискусію, то і я виступлю із своєю пропозицією мирною. Без іронії, сарказму, агресії і т.д.
Давайте зробимо так:
1) Сталкери - 25 чол, ДОЛГ -25 чол, СВОБОДА - 25 чол. і Військові - 25 чол. Ну це так, що б не було "3-є" проти грядки. І повний так сказать баланс сил! Всі рівні! Ну щоб ніхто "щічки не надував", що їх мало, а проти них всі і ще й більше! Закинемо якусь "струйову штуку" в ліс, і хай її всі шукають і воюють, тіпа хто знайшов той мАлАдЄц.
2) Найманців приберемо взагалі! Ну на фіг вони нам реально? НУ просто якась забаганки оргів, чим вони думали хер поймеш. Та кому вони там нада!? Забираємо!
3) Дрес-код відміняємо повністю. Обклеїмось лентами як минулого разу. Ну для чого, щось вдосконалювати? Всім же ж було добре? А тут "відітєлі якісь нововвєдєнія"! Знов організаторський брєд.
П.С. Причому про бандани, я повністю згоден! І мені сподобалась ідея про різні кольори бандан. Але для чого різні якщо старкеське братство то одна банда! Стосовно капюшонів, це мій прокол, я це признаю. Не врахував, що то вже літо буде!
4) Для чого рольові персонажі із всієї команди Ш.Т.У.Г.? Теж випущу всіх своїх "на поле" хай потішаться, повоюють! Нафіга рольові моменти на грі? Зробим як і першого разу, один бар, і науковця.
5) Випустимо пару монстрів, для затравочки.
6) Ну і в кінці кінців називаємо то все СТАЛКЕР!!! Назва є? Є!
П.С. Тільки не треба зараз буде розводити писанину, що то я вже образивсягоню собічим думаюз бронєпоїзда і .т. Я реально питаю так піде? Чи ви думаєте, що я для себе стараюсь зробити хорошу гру, в якій ні я ні моя команда не воюють, а ГРАЮТЬ свої РОЛЬОВІ ролі, щоб вам же ж було цікаво!!! Якщо не помиляюсь...минулої гри, один із теперешніх дописувачів написав (цитую приблизно, але із збереженням змісту) - "За РОЛЬОВИМИ іграми майбутнє"(с). Я знаю, що мова почалась за капюшони, але вона переростає в "нездорові явища оргів", що мене як орга і мою команду...м"ягко кажучи трохи гнітить.
П.С.С. Я тільки ЗА, за здорову критику нюансів гри, а не сценарію, оскільки це МІЙ сценарій! От найманців вже не треба? Моноліт дати? Що ще треба? Нового монстра?