Є прохання, накидати карту, щоб їдучи на гру, люди вже орієнтувались про розташування об"єктів.
Є пропозиція по карцеру, якщо дозволяє місцевість, зробити антуражно, з охороною, щоб товариша можна було спробувати викупити,.. відбити :)
Є пропозиція до гравців - попри загальний внесок, кинути "добровільні пожертвування", щоб покрити організаторам витрати по минулій грі, погодьтесь, вони заслуговують. Я думаю, що вони і цього разу "скромнічають" :) Ми, як найбагатші по першій частині, зробимо двійний :)
1- Буде і карта, і об"єкти, але то десь в середені травня (швидше нажаль аж ніяк :( ). Територія буде десь максимально 1200м на 1600 м. Ну це так, щоб реально можна було по радіоактивній зоні погуляти...щоб відчувалась кожна зароблена копійка))))
До речі вибачаюсь перед усіма сталкерами, що їхні гроші зароблені на першому епізоді "Тріо" пропали...криза світова напевно :mrgreen:
2- Ну це, щось приблизно таке і буде, окрім як відбити. Просто Карцер на території військової бази буде...а там стріляти як і першого разі "нізя"... Але охорона, і викуп можна буде дійсно продумати)))) Хороша ідея, подумаємо.
3-Та ну Магніт...ти що друже? Та куди там ще якісь внески. Я взагалі б хотів, ще менший зробити, ну просто реально ніяк! А цього повино вистачити, я думаю. А за перший раз то фігня всьо! Головне, щоб вам всім друзі сподобалось...як і тоді, так і цього разу!
Але таку пропозицію, мені чути приємно...чесно...навіть не думав, що таке буває. Хоча нічого додаткового не треба скидатись!!!