Джентельмени, змушений втрутитись в вашу гарячу дискусію.
По-перше збавте трошки напор, за мати на форумі - БАНИТИ відразу. Тема сторена для того, щоб обговорити і можливо трошки удосконалити гру, а не для того, щоб кричати "то я буду робити а то не буду".
Змушений повернутись до минулої гри і ще раз наголосити всім, що ніякого об"єднання сталкерів не було. Це не більше як плач тих гравців, яким постійно щось бракує. Були випадки, що групи сталкерів, не більш ніж по 4 чоловіка!!! рухались в одному напрямку бо цілі в нас були схожі, хіба це заборонено правилами? Скажіть, якщо зараз одна група(з 4-х чоловік!) буде атакувати блок-пост зправа а друга зліва - то це знов об"єднання? Був факт, коли я купив распіратори і роздав їх не чотирьом, а всім,.. скажіть - це об"єднання? Був факт, коли я наприкінці порадив, наголошую порадив! іншим групам сталкерів сховатись в лісі. Де тут об"єднання. Шкода тільки, що "плачущі" не грали а переконували оргів, що сталкери погані, от як би іх розкидати по 4, а ще ліпше по різних кутах карти, от тоді би ми ім показали.
Є таки вислів - що гру роблять гравці, організатори тільки дають вводні. Так от за сталкерів тоді підібрались люди, які грали тими картами, які їм здали на руки. Да... ми викручувались як могли, ми не знищували друг друга, а навпаки помагали, ми не бігали на подачках інших, а брали самі, що хотіли, не платили нікому, а пробивались самі куди треба. Мені сподобався образ сталкера, я думаю саме таким він і має бути, бо це люди вільні і неуправляємі.
Але... прочитавши правила до другого епізоду, я побачив, що "наплакано" з першої гри дуже багато і шкода, що Руслан на це повівся. Сталкерів сприймають як злосних порушників правил. Введена четверта сила - найманці, здогадуєтесь для кого це? :)
Я не хочу, щоб за мною ходили "нитіки" і рахували чи нас не більше чотирьох, і уважно дивились чи не зняв я часом капюшон :) І як би ми не грали, якщо виграєм знов - все рівно будем порушниками :) Тому зараз за сталкерів грати не хочеться.