Процитую себе з теми про MINIMI
... у мене при:
пружині Element M145ST, направляючій пружини Element з підшипником Ver 2, системовському тонкому стволику для SIG 550 та Bore-up -і CA for SR25 видає 145 (хронили на ДН2).
Бор-ап-ний циліндр довелося спиляти майже на 1 см, нозл зрізав на пару мм, на жаль точну величину не пам"ятаю, але якщо захочеш з цим побавитись, зможеш порівняти з базовим. Взагалі у мене було у планах поставити ще CA hop-up chamber і системовський бор-ап-ний нозл для M16 А1, але купив інший "ствол", а MINIMI поки поставив у шафу (знову впав на короб, пошкодивши його сильніше :( , а бігати з бункером влом)
Забув ще написати, що ще задовго до бор-апа замінив проводку на 1.5 мм кв. і мікрик на noname 16А (наперед пишу, що не знаю, які там струми протікають, але все працювало кілька місяців без проблем, при цьому зміни у швидкострільності, порівняно з базою, я не відчув).
Через кілька ігор після встановлення бор-апа почав плюватись кульками на 1-2 метри. При розборі виявилось, що зрізало резинку голови поршня. Резинку замінив. Наступна проблемка виникла, коли "лапку" мікрика завернула шестерня. Замінив мікрик на
CA249 электронный перекл. (улучш.) Так він, зараза, залипає :? Певно, доведеться туди встановити BTS555.
Пацієнт MK1.