По всіх пунктах, бачу, летять каміння в мій город :)
По черзі...
[quote=bOd [KSK]]
Особо плохое впечатление оставила сырость системы МилСим взглядом со стороны лейтенанта, а именно иерархия и полная неразбериха в принятие решений!
Примеры: миссия - 1
Задача на первую миссию: "найти ноутбуки и передать офицерам СБ НАТО"
Следующая написана фраза - "Предпологается что НАТО наш противник".... :shock: :?: никакого внятного ответа на естественный вопрос...
Ну тут провтик організаторів, що до організаційного бріфингу були залучені лейтенанти. Всі наслідки такого ходу вилилися у тому, що багато гравців завідомо знали і розповсюджували секретну організаційну інформацію. Сподіваюся, наступного разу орги будуть більш ретельніше бріфингувати персонал.
[quote=bOd [KSK]]... мне приводят пленного, я вызываю свое офицера СБ и сдаю его ему (Мавке)...тут же меня просит отойти в сторону другой офицер СБ и требует в будующем пленных сдавать ему... скажу чесно - я и те кто видели - ох...ли между ними было 2-3 метра безопасного пространства и ничего не мешало проводить допрос вместе!!!??? :evil:
Тут мабуть недорозуміння і відсутність розпізнавальних знаків у офіцерів СБ. Коли взяли полоненого, найближчим до тебе СБ-шником був я і кричав, щоб його привели до мене. Після того, як наказ був проігнорований (або просто непочутий), я під вогнем ліз за тобою. Зауваження я зробив, бо такий я є. У відповідь отримав, що боєць підпорядковується ТІЛЬКИ СВОЄМУ СБ-шнику. Тут я не став розбиратися, так воно, чи ні, мені було не до того. Але на лице - порушення субординації в контексті МілСім. Наступного разу буде вилучений паспорт і відповідні санкції. Правий я, чи ні - будемо розбиратися після війни ;) І, як то кажуть, Nothing Personal - після бою, поп"ємо пива.
[quote=bOd [KSK]]Пример 3 - ожидание миссии №3... - просто бесило как откровенно организаторы крадут хоть какую либо шанс Норманцев на победу, мы уже предпологали что игру начнут за 5 минут до ее окончания и пропишут техническое поражение... на брифинге нам говорилось о том, что она начнется независимо от того, кто успел поесть а кто нет - в результате мы более часа стояли на плацу и смотрели как оживленно о чем-то беседуют организаторы с СБшниками ...
Говорили - значить було про що! Організатори і офіцери СБ три ночі не спали, щоб зробити цю гру для вас і аж ніяк не думали, як би то залишити когось без перемоги. Відсутність елементарної поваги до людей, які потратили купу часу і енергії, щоб зробити гру...
[quote=bOd [KSK]]... причем что бесило особо, что я получал замечание от чюжого СБшника что мы не построены - ТАК ВОТ, УТОЧНЯЛ У РЕАЛЬНО ПОВОЕВАВШИХ - НИКТО НЕ ДЕРЖИТ ЛЮДЕЙ В СТРОЮ, ЕСЛИ ИМ НЕЧЕМ ЗАНЯТСЯ!!! НИКТО!!!
Чужий СБ-шник - також СБ-шник! У мене немає манії величі, і я людьми в армії не керував, як і в самій армії не служив. Але коли інші стоять в строю і не хничуть, значить всім Норманцям так положено. Запитай також в повоювавших, чи нормально в строю лежати на землі, як дехто з наших це робив...
[quote=bOd [KSK]]Пример 4 - бардак на третей миссии спланирован и организован организаторами и командаванием (в одном лице) - нам (лейтенантам) нидали ни ц.у. ни возможности соглосовать действия, и даже когда первая группа нарвалась на первую засаду всех остальных держали в колоне пока нас не перебили...это уже не милитари симуляция, ибо в истиной войне после первой очереди калоны разворачиваються в боевой порядок - автоматически!
На 100% згідний, своє невдоволення також приводив з цього приводу оргам.
[quote=bOd [KSK]]Прикольно что когда я этому же офицеру СБ сообщил что ему в спину прошел один противник - получил ответ -"так что, я его догнять должен?" :shock: это мне ответил человек который командует пятью десятками бойцов, и как минимум десяток находится в непосредственной близости от него и ждут приказа!!!!
И снова здравстуйте. Розпорядження по зачистці лісосмуги відповідні люди отримали. Моя група була відповідальна за охорону транспорту. А от питання, чому ти не розпорядився диверсанта нейтралізувати?
[quote=bOd [KSK]]Вообще у меня вопрос - лейтенанты вообще имеют право согласовывать между собой действия или это должны делать только СБ и командующий? Если второе - то за третью миссию им чистая "двойка", все можно было реально организовать несмотря на обсалютную невыполнимость миссии!
Згідний! Я так розумію, що просто напросто брак організаційного часу спрацював проти нас.
Я перепрошую за можливу агресивність моїх відповідей, але відверто агресивні звинувачення я мушу апелювати відповідно. Всі притензії моїх прямих "підлеглих" адекватно доносилися в міжігровий час, обговорювалися і бралися до уваги. Я би і з тобою не проти би об"єктивно поговорити, але судячи зі всього, це не в твоїх правилах. В бою можна в ражі атаки і наколоти дров, але не варто це виносити на форум. Я змушений захищати свою честь, принаймі перед очима своїх колег по строю, а тому прошу не розводити флуду з відверто непричетних до організації проблем. По всіх питаннях - залюбки вислухаю і обговорю real-time на найближчому war-party...
З повагою,
Шльома