0 - 0
Как по мне звучит не плохо!!!! Но вопрос!!! Когда вы хотите приступить к таким тренировкам!!!!!!????
Командир! Вам и карты в руки!!!))) Очень интересная тема договаривайтесь :) :) :)
А пока можно пригласить ребят к нам на воскресение :idea: :D
0 - 0
Тренування розпочнемо через тиждень з 20 березня. Рейди плануємо на літо - коли земля і вода прогріється. Наші тренування розпочинаються з руху в складі підрозділу по пересічні місцевосці, потім відпрацьовуємо реакцію на контакт при патрулюванні, потім відпрацьовуємо розрив контакту, проводиму маленьку гру з відпрацюванням попередніх елементів. Інше тренування проводимо поблизу "урбана" і там вже також відпрацьовуємо тактичне пересування, реакція на контакт, розрив ( відступ), а також захоплення будинку і зачистку. І на кінець знову маленька гра - одні охороняють, інші атакують. Сценарії відпрацьовуємо різні.
0 - 0
Щодо підготовки до проведення рейдів і Щоб то був типу "міні-серіал". Щоб всі жили і пристосувались до одної сторони (навіть із шевронами своїми і т.д.) і жили нею. - я згоден, такий формат зацікавить багатьох.
Таір, чекаю на твої пропозиції, а ми зі своєї сторони покажемо наші маршрути і місця для страйкбольних баталій.
0 - 0
І добавлю - хлопці вивчайте військову топографію - думаю, такі рейди повинні проходити з повною відповідністю до реальних ситуацій. Карта, компас в руки і айда виконувати місії. Рух по азимуту і орієнтування добавить певну родзинку у гру.
0 - 0
Це добре, що Дмитро Вовкулака взявся за таке.
Окрім того маю пропозицію для бравих солдат, проводити ігри в легкому форматі МілСім із виїздом на добу. Без усіляких цивілізованих речей, обіду за розкладом і т.д. (ну це вже на добровольців і ті, що не бояться труднощів). Типу робити час від часу так звані Волинські "карпатські рейди" ;) .
Згоден. Дуже давно хотів таке. :ugeek:
0 - 0
Шановні командири Волинських команд - весна надворі !!!- пора прокидатися від сплячки.
Позакомандники, ваша роль в будь-яких баталіях також важлива! Активно долучайтеся до обговорень і планувань.
0 - 0
Позакомандні рідко ходять на форум. Тому власноруч обзвоню кожного, кого знаю.
0 - 0
3 повідомлення
Идея самих рейдов очень интересна и внесет определённую изюминку в страйк. Хотя это далеко не новенькое, но в нашем регионе как раз наоборот.
Есть предложение насчёт этого ( я говорил с Таиром по телефону, озвучу их тут):
1. Сделать организационную группу (для прописания правил и условий игры, а также сопоставления разных ситуации).
2. Первый рейд провести для небольшой группы людей (так званную "пилотную игру"), по приглашениям.
3. Игры проводить на разных территориях.
Остальное оглашать на форуме не буду. Можно будет встретится к примеру в Луцке, чтобы у всех получилось быть (именно командиров).
Для определённых команд г. Ровно будет оч интересны.
0 - 0
ІМХО: а може без всяких прив"язок щось придумаємо? По дрес-коду мало хто підходить. По зброї трохи більше, але теж не сильно. Можна придумати червоних і синіх або ще щось в цьому дусі.