0 - 0
Є така пропозиція:
Як щодо того щоб завя"язати кількість втрат особого складу з кількістю можливих учасників в наступній грі?
Тобто чим більше втрат несе сторона кожної гри - тим менше може вона виставити бійців в наступній грі.
Тоді відповідальність командуючого стороною буду ще вища, бо йому потрібно буде думати не тільки про виконання наявної задачі, але й про можливі наслідки великих втрат.
Якщо скажете що брєд не ображусь :)
0 - 0
Це буде важкувато реалізувати на практиці. Значній частині людей доведеться забороняти йти на гру. Це відштовхне їх від АРВ.
Хоча ідея відповідальности за втрати мені подобається.
З.І. Може краще ввести особисту відповідальність ? Типу карток в футболі. Вбили - пасуєш наступну гру. Набрав три поранення за сезон - пасуєш наступну гру.
0 - 0
Лучше живыми товарищами.
И нестыдно вам, товарищь командир?
Прикрываться можно трупами, живими хрен прикроешься (читай "живой-умный")...рюкзаком нельзя, в реале ты бы даже об этом и не подумал.
0 - 0
Дык, я и не подумал. Так уточнил, для наших новеньких :)
0 - 0
Как по мне,запрещать людям ходить на игры - глупо,тк каждая игра - работа над ошибками и запрет на игры действительно будет отталкивать людей от АРВ.Проще командира наказывать лично (что то вроде выговора) тк это ошибка не солдат а прежде всего - КОМАНДИРА.
0 - 0
:evil: Надоели флудить!
П.С. Леха (Крюгер)- убью!
0 - 0
Есть предложение перенос доп. запаса шаров в фирменых картонных коробках.
Так например коробка с патронами 7.62х39 на 20 патронов фирмы Wolf имеет габарит около 5х7х4 см и вес 320 г.
0 - 0
А чем тебе в цинках не нравится? 1 цинк - 500 шаров.