0 - 0
2 Hamul : +1 пусть бегают в "этом"..... Когда им будет стыдно будут на отблески камуфляжа списывать.... :mrgreen:
0 - 0
Мое небольшое удивление.
Запрет бункерам на игры (начиная с 2009), ок. Это не страшно и шары научимся, в конце концов, считать. (Прям как со спрингами :) )
Ввод единой формы. Мысль как бы неплохая. НО! Становятся вопросы:
1) Переодевание в ДПМ касается только формы (штаны+китель+берет/панама) или разрузок тоже?
2) Что делать реконстукторам/моделистам? У которых не ДПМ.
3) Перевооружения надеюсь не будет :)
Представьте Силзов, морпехов или вьетнамистов в ДПМе.
0 - 0
2 повідомлення
Я тут подумав, а невже ніззя буде використовувати в якості польового головного убору бандану? Я не люблю всякі панами, і почуваюсь не комфортно, коли над очима щось висить(шоб не було непотрібних ассоціацій, висять поля панами :mrgreen: ) Думаю не я один такий)
0 - 0
Да, ты не один. Для этого надо обрезать поля панамы на 2-3см. Как делает Разведка Корпуса Морской Пехоты :D
0 - 0
2 повідомлення
Да, ты не один. Для этого надо обрезать поля панамы на 2-3см. Как делает Разведка Корпуса Морской Пехоты :D
Тоді я тобі дам панамку і ножничкиножег, і ти мені обріжеш ті поля :mrgreen:
0 - 0
1) Переодевание в ДПМ касается только формы (штаны+китель+берет/панама) или разрузок тоже?
Только формы и головных уборов. Разгрузочные системы и вооружение любого типа.
2) Что делать реконстукторам/моделистам? У которых не ДПМ.
Купить.
а невже ніззя буде використовувати в якості польового головного убору бандану?
Ні.
почуваюсь не комфортно, коли над очима щось висить
Обрізати поля як в розвідці корпуса МП США і нічого не буде висіти.
2 - 0
19 повідомлення
У Нормании хоть и флектарн, но ничего не сказано про магазины. И банданы им в бою одевать можно.
0 - 0
У Нормании хоть и флектарн, но ничего не сказано про магазины. И банданы им в бою одевать можно.
Чітко сказано про головний убор. Магазини це введення загально мілсімовске.
2 - 0
19 повідомлення
Чітко сказано про головний убор. Магазини це введення загально мілсімовске.
Про магазини я зрозумів, просто про них нічого не сказано в норманській пресі. Чи я пропустив?
А про головний убір в Сильванії та Норманії я не правильно прочитав. Бандану їм також не можна. До речі, а як бути з костювами на кшталт Гілі для снайперів?
0 - 0
А про головний убір в Сильванії та Норманії я не правильно прочитав. Бандану їм також не можна. До речі, а як бути з костювами на кшталт Гілі для снайперів?
Давайте не грати варь"ята. Костюми на кшталк гілі відносяться до спорядження і не мають ніякого відношення до польової форми.