0 - 0
сразу будем запоминать предателей в лицо :twisted: :D
каси я думаю безразницы какие, главное чтоб каверы в ДПМе были, думаю каски и берета хватит.
у нашей команды у всей флектарн, пошитый на заказ, но мы решили что и ДПМ потянем а своих непридадим
хотелось бы новый выпуск газеты почитать, а то чтото невидно реакции в свете последних событий
0 - 0
Чи буде можливість зміни сторони? От наприклад у нас 2-й комплект форми на команду - флектарн. Грали до цього за Сільванію. Тому я сумніваюсь, що народ захоче купувати ще й 3-й комплект...
Друже, навіть про таке не думай!!! І як я після багатьох годин війни пліч опліч у тебе стріляти ... в мене ж курок не спуститься :D . Ну я розумію 3 комплект то троха напряг але час ще є, і ше в нас в команді людина торгує формами, думаю договоримся :wink:
0 - 0
С касками так и не дали ответ. :?:
Какой тип?
Кавер-если да, то какой?
0 - 0
Какой тип?
Не лимитировано.
Кавер-если да, то какой?
DPM
0 - 0
кстати, когда уже можно будет почитать новый выпуск "Сильвания таймс", а то старая газетка поднадоела слегка, и пока на поле боя временное затишье - хочется свежей пресссы ;-)
0 - 0
кстати, когда уже можно будет почитать новый выпуск "Сильвания таймс", а то старая газетка поднадоела слегка, и пока на поле боя временное затишье - хочется свежей пресссы ;-)
Да чета журналисты не пишут ничего...
0 - 0
Да чета журналисты не пишут ничего...
А вы им зарплату платить пробовали ? :D
0 - 0
А вы им зарплату платить пробовали ? :D
У вас ситуація ще гірша.
0 - 0
всех товарищей по оружию с праздничком! кстати, а когда День Сильванской Армии?
0 - 0
Генералу Збройних Сил Сільванії
РОБЕРТО МАТЕУШУ
від командира підрозділу Сільванської
Армії -"КОРЧ" Білика Сергія
запит
у зв"язку з переходом нашого підрозділу на єдину форму Сільванських ЗС прошу надати детальнішу інформацію щодо її стандартизації,
а саме - правильне розташування усіх липучок, допустимі відстані та розміри (можливо схематично, або фото);
розташування комбінаціі шевронів Сільванії та підрозділу;
можливість використання касок зразка СРСР (обтянуті у ДПМ )
12.02.2009 ГРЕЙ