0 - 0
Пропоную переглянути систему оживлянь. Те, що було на грі не зовсім задовільно, ІМХО, особливо на нічній: люди валили в госпіталь, потім самостійно з нього, виходило так, що ти "виносив" підрозділи противника, які незабаром знову появлялися на полі бою, тільки вже з тилу.
Моя думка - оживляння тільки між місіями! У такому випадку рішаючим фактором успіху тої чи іншої сторони відіграватиме вміння грати в страйк, а не хто швидше збігає у мертв"як і випишеться з нього.
0 - 0
Так як Мілсім на відміну від пре-організованих ігор не володіє детальним сценарієм і хід гри не є наперед визначеним було б добре бачити якусь стратегічну карту глобального характеру (несекретну), розміщену у госпіталі, яка б відображала хід гри (така ідея була на відкритті, але так і не втілилася в життя).
0 - 0
Думаю цікаво буде задіяти легку техніку "УАЗ"и на обслуговування госпіталів, для доставки, вилікуваних та поранених бійців, набирається група з 7-8 поранених, або вилікуваних, і транспортується в потрібне місце. У випадку смерті одного, або двох бійців, вони самі беруть ноги на плечі і "ногами вперед" до шпиталю пендзлюють. Ну а далі по схемі, назбиралася группа вилікуваних звязуємося з координатором бойових дій і відправляємо группу туди куди буде потреба. Схема нормальна для світлої половини доби, для ночі треба буде дещо допрацювати.
0 - 0
Те, що було на грі не зовсім задовільно, ІМХО, особливо на нічній: люди валили в госпіталь, потім самостійно з нього, виходило так, що ти "виносив" підрозділи противника, які незабаром знову появлялися на полі бою, тільки вже з тилу.
Самостоятельно выходить из госпиталя, бойцы не могли. В начале нужно было выписаться из госпиталя, а потом отметиться у своего офицера. Признаю, что на ночной для того, чтоб никто не заблудился, был объеденен госпиталь, что в принципе привело к некоторому замешательству, и действительно группы противника могли оказаться в тылу, но поскольку это было ТЕСТОВОЙ игрой, то впредь будет действовать обычная схема, включающая ДВА госпиталя, как это было на дневной.
P.S. И ещё одна ремарочка - "оживление мертвых" это из разряда магии какой-то.....у нас же были тяжело раненые.....хотя потом и погибших тоже хватало, но погибшие уже не оживали....... ;)
0 - 0
Я бы отменил систему ранений и медиков. Это круто и антуражно, но слишком много в связи с этим вылазит злоупотреблений. Люди несколько раз могут лечиться (снимая повязку и обнуляя легкие ранения), а также растягивая время между ранением и смертью без перевязки до 5 минут и выше. И так далее.
0 - 0
[quote=Шльома [Real I.R.A.]]Так як Мілсім на відміну від пре-організованих ігор не володіє детальним сценарієм і хід гри не є наперед визначеним було б добре бачити якусь стратегічну карту глобального характеру (несекретну), розміщену у госпіталі, яка б відображала хід гри (така ідея була на відкритті, але так і не втілилася в життя).
Целью MilSim(TM) является приближение к наибольшему реализму, поэтому основываясь на реальной практике, в госпиталях, в отличие от штабов командования нет и небыло стратегических карт.....
0 - 0
[quote=Krondor [Медведи]]Я бы отменил систему ранений и медиков. Это круто и антуражно, но слишком много в связи с этим вылазит злоупотреблений. Люди несколько раз могут лечиться (снимая повязку и обнуляя легкие ранения), а также растягивая время между ранением и смертью без перевязки до 5 минут и выше. И так далее.
Люди, которые злоупотребляют подобной системой, также могут и просто не признаваться в попадании, и игнорировать другие правила. Если человек неадекватно воспринимает какое-либо правило, то это не означает что все остальные он выполняет бесприкословно.
Т.е. ЕСЛИ человек не уважает своих партнеров по игре, и игнорирует("злоупотребляет") правла, или часть правил, то я не думаю, что этому человеку место в MilSim(TM), равно как и в страйкболе в целом.
0 - 0
P.S. И ещё одна ремарочка - "оживление мертвых" это из разряда магии какой-то.....у нас же были тяжело раненые.....хотя потом и погибших тоже хватало, но погибшие уже не оживали....... ;)
Тоді було б правильніше, якби "важко ранених" вивозили з гарячих точок технікою і привозили їх назад. Бо ходячи пішки якраз і реально опинитися в тилу ворога.
0 - 0
Да лично наблюдал как один мною убитый санитар, залег в траву и кидал с 2 метров стоящему раненому бинт, тот в свою очередь сам себя перевязывал, потом отдавал бинт санитару и вступал в бой :evil: . Я вышел из бункера попросил не стрелять, и сказал "во- первых санитар мною убит" и раненый не должен так поступать, на что услышал что "в санитара стрелять нельзяяя". :shock:
Надеюсь больше не встретимся на играх с этой командой. Организаторы в курсе. :twisted: