0 - 0
2 ramires: форум веселее)
0 - 0
М24 відпав тому що перезарядка не дуже ефективна після кожного пострілу
Зато вона досить сексі,я не експерт але мені здається шо спрінг легше затюнити і він більш довговічніший
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]64975[/ATTACH]
0 - 0
1. дана батьками освіта не має жодного відношення до інтелектуальних здібностей індивіда.
2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для власного особистісного росту.
3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося, або не поважає читачів або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у випадку першої опції - є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. у випадку другої опції - коментарі зайві
1. дана батьками освіта не має жодного стосунку до інтелектуальних здібностей індивіда.
2. розумна людина(не освічена) нормально реагує на конструктивну критику і завжди намагається працювати над собою для особистісного росту.
3. індивід, який постійно пише з помилками, хоча на це не раз вказувалося - або не поважає читачів, або все ж таки має проблеми з інтелектуальним розвитком. у першому випадку є сумніви, що такий індивід поважає інших і під час гри, а відповідно не факт, що дотримується правил. щодо другого випадку - коментарі зайві
Можеш не дякувати.
0 - 0
чтиво для новичков.
Дальше не читав
А дарма, бо "хочу бути снайпером" це якраз стандартна хвороба більшості новачків.
0 - 0
А дарма, бо "хочу бути снайпером" це якраз стандартна хвороба більшості новачків.
Доречі при штурмі адмінки, залягання на дахах будівель, тд ітп - використання снайперів може бути дуже корисним.
Та і два снайпера ЗСУ - доводять це своєю ефективністю. Всетаки рясне не ліс і не банальний "CQB урбан"
0 - 0
якраз я новачок :)