0 - 0
ну одного 100% рецепта как сделать так что бы торкнуло на уважение к императору нет (((((
[ATTACH=CONFIG]64256[/ATTACH]
0 - 0
Вони по вашому мали все кинути і заховатись в бомбо сховище.
0 - 0
я писав про прокатчиків.А вам Орест корисно не влазити в чужу розмову якщо не розуміете пр шо мова
0 - 0
Чужою ця розмова була якби ви своє питання задали в лічці, тут на форумі вона автоматично стає публічною.
А з цими прокатчиками взагалі пічалька, люди без окулярів на території де грають страйкболісти - це фейл.
0 - 0
1. тут набір пікселів на екрані, а не розмова.
2. правила таки вам теж треба перечитати, щоб не писати маячні про речі, в яких ви не компетентні.
3. РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ !!!1
0 - 0
1. тут набір пікселів на екрані, а не розмова.
2. правила таки вам теж треба перечитати, щоб не писати маячні про речі, в яких ви не компетентні.
3. РОЗДІЛОВІ ЗНАКИ !!!1
Це вже рахуеться за норму приходити в рясне на гру а потім обсирати всіх на сайті що там не вміють грати .Може Я з не дуже благополучної родини може не дуже добре навчався -Але дам в морду любому хто скаже що мої Батьки дали мені погану освіту.
0 - 0
2 Hokum
Почитал предидущие посты... по правде говоря, rast gasser прав на 100500% после каждой игры тут начинается полный понос) только вот дело в том, что разводят его сами игроки играющие на Рясне, а не "гости", при чём у всех излишнее высокомерие и зашкалившее чувство правоты, ибо кто-то мега-нагибатор, кто-то победун, у кого-то все кто не он - УГ.
Я хз, что у вас там случилось с этими повзками такого страшного уж, но всегда и везде оч помогало крикнуть зевакам "свали!", ну если не услышал то "Да СВАЛИ %!%!% !" вопрос решался мгновенно и вроди даже не повторялось.
0 - 0
Це вже рахуеться за норму приходити в рясне на гру а потім обсирати всіх на сайті що там не вміють грати .Може Я з не дуже благополучної родини може не дуже добре навчався -Але дам в морду любому хто скаже що мої Батьки дали мені погану освіту.
Ну наверное над этим надо задуматься.
Как можно вводить "улучшение правил" если даже выполнение существующих некому проследить. А даже и зная про их нарушения игроки и командиры тихонько молчат, пока это не перерастает в норму. А потом куча вопросов. Что с этим делать?
Я приведу пример Сыхова, там когда возникает вопрос проблема решается сразу. Одно время был наплыв новеньких которые объединялись в команды. Про повязки конечно слышали, но использовали не все. Построение, объяснение и на следующий раз ситуация близка к идеальной. В прошлый раз была проблема с "несознанкой". После первой сходки опять построение и ситуация стала намного лучше.
Хочу заметить что на форуме нет движения хотя было почти 50 человек на тренировке, а может и больше.
0 - 0
Аладін, а до чого тут "ненавязлива" реклама Сихова, якщо по твоїх словах там ітак є кому грати? Я досить по багато часу грав на всіх трьох великих полігонах Львова і можу з впевненістю сказати що всюда практично однакова картина. Є різні люди, ті хто читають правила, ті хто їх не читає і ті хто їх читає але порушує. І на Сихові таких ніяк не менше, тому те, що тут зараз, це не "срач", це бажання покращити ситуацію.