0 - 0
"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!
0 - 0
ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри . 14.07.2013 Игра на захват ресурсов.
Стороны 3 и больше, от количества участников.
Тайников с ресурсами будет 4. Различная комбинация захваченных артефактов в тайниках будет приносить различные очки стороне.
Детали по игре и деление на стороны на построении.
сбор в 10.00
старт в 10.30
---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------
у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює Майже перед самим кінцем гри, в цеху, біля коліс. Коли ми з Нагорним йшли понад стіною. Боєць якого я застрілив,-він ще під час перестрілки набивав механу лодером, я йому в праву руку попав. Це з 5.56?
0 - 0
зісторони казалось що там бункер!
у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює
Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
а то самі якісь підозри)))
0 - 0
"Была перестрелка с американцами в ангаре " Походу то я і був. Я був в керасі -шоломі і бритівській формі,. так перестрілка була саме між колонами. Потім я заліг за велике колесо і мене 2 бійці з 5.56 винесли. Якщо 4 механи вивалив,-то сорі. Просто зісторони казалось що там бункер!
я також був свідком даного інцеденту, але ти не помітив що в тебе стріляли з 3 стволів, і бункерів в нас небуло не перший день в страйку, шоб такою фігнею займатись, я сам на тебе дві мехати поклав, але так похоже і не попав, хоча мені здавалось що мав би. І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше
0 - 0
а мы злые террористы мы вам устроим перл харбол
ми жадібні американці ми захопимо все . а як не захопимо то навяжимо вам свої свіжонапечатані долляри .
---------- Сообщение добавлено в 15:02 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:00 ----------
у мене виникало інше відчуття , коли я з великої відстані стріляю по людині котра стоїтьв повний ріст , висажую 2 механи а він навіть не пробує сховатись . ПРивід на таку відстано дострелює
0 - 0
І предяви треба після гри в день гри давати, щоб по свіжим слідам все вияснити, а не згодом через кілька днів, не кожен згадає що там було, а штамп шо мол такі грають не по правилам клеїти найлегше
Мені здається це не клеймо, а конкретна пропозиція-перевіряти механи під час гри. Просто нема шикування після гри, де це все можна висказувати. А так без проблем.
Хлопці, коли здається - хрестіться =)))
а то самі якісь підозри))) Я атеїст,-прийди і навчи христитись. І взашалі-ти яким боком в тій ситуації?
0 - 0
а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.
0 - 0
а это.... ребят, а у вас лоудеров равное колличество с механами и заряжен каждый на 60 шаров или стандартные 100 шаровые забитые до предела, чтоб АНТУРАЖНО И РЕАЛИСТИЧНО не гремели... и вы под огнём сидите и заряжаете механы как... высчитывая кол-во щелчков ? если да, то научите... ато как-то не выходит по 60 шаров загнать хотя бы в 2 магазина, на глаз, под обстрелом стволов. Почему-то у меня такое ощущение, что у 80% игроков заряд выше 60 шаров в механе. Достаточно поглядеть как перед игрой заряжаются. Не видел лиц полных уныния сидящих, отсчитывающих и отсыпающих по 60 шаров в зарядник) Вы хоть из зарядки то проблем уже не делайте.
Я хоч і рейнджер з 2ма IQ, але рішення якось само напрошується: в той лоадер який "на 100 шарів" насправді влазить 120. Тому порядок дій такий:
- Засипаєш його повністю.
- Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.
- На мертвяку коли дозаряджаєшся: якщо в якійсь механі залишилися кульки і ти не знаєш скільки їх там, то їх в пачку до інших і заряжаєш цю механу по новій.
Все. Просто як і все геніальне.
0 - 0
Та тут навіть справа не в тому, щоб дотримуватись 100% 1 до 2-ох, а як люи до цього нововедення відносяться. Одна людина для покращення гри вводить ці правила, хтось старається їх дотримуватись +/- 5-10 шарів, а декому просто насрати на них лиш би поговорити, тіпа "хреститись" і тд.і тп. Мені ці правила підходять і я туди їду. З моєї сторони пропозиція про перевірку під час гри касається не тільки окремих гравців, а і мене також. Особисто перед грою приблизно в лодер по мітки засипаю шари, а де хто пакує 120 по завязку. Чомусь людина яка прагне чогось-знайде спосіб, а яка прагне відмазки-знайде причину. Ось приклад вирішення-- Засипаєш його повністю.
- Половину лоадера заряджаєш в одну механу, іншу половину в другу.
0 - 0
нововведення цікаве, як альтернатива існуючого, тому перед стартом огранізаторам, потрібно вибірково перевірити на вшивість одного двох бійців, і непотрібно перед строєм рахукати шари, достатно вдома поміряти у пластиковому стаканчикі і позначити маркером приблизно допустимі межі 60+-10, як покарання бійцю або бан на один день гри, або перша година гри з 13 механи і все. Та перед грою попередити усіх про те що будуть перевіряти, щоб уникнути неприємних казусів. Незабуваєм страйкбол гра друзів, так будьмо же ними