0 - 0
У мене запитання . В чім причина думаю на акум.
Отже маю привід mk12 mod 0 , з пружиною м190 (м200 в продажі не було) , шестерні 32:1, мотор тяговий. Акум 9,9в 1100mah LiFePo, бтс правильна проводка , фрез гірбокс, все легенько без люфтів крутится , зробив до 10 пострілів і все , при спробі пострілу моторчик лиш цикає неможе звести прожину , проводка і акум гріются .
Який взагалі акум на такий конфіг має йти ?
0 - 0
Ну ти песец овертюнщик, я махав з тобою грати ;)))
Для такого сета треба щось прілічне брати, а не акашну ковбасу.
Пошукай з токовіддачею 40с акуми на 3000 або більше мА/11,1 В, від радіокерованих моделей
0 - 0
Привіт всім.
Не знаю чи в ту секцію форума лізу але хотів запитати чи міг би з вами зіграти.
Це буде мій перший раз, не маю ні чого крім взуття (прийду в одних трусах :shock: ),
Учора розмовляв з Алексом та він трошки пояснив по ціні та одягу але де іменно записатися не знаю.
0 - 0
Ще простіше, у темах вище гравці напишуть - граємо там-то і там-то, збір на таку годину. От їм в лічку (чи в самій темі) відписати - я такий-то, хочу до вас на пострілюшки, дайте прокат. Як правило новачкам не відмовляють, але потрібна відповідальність. На місці вже знайомитись наживо, спілкуєтесь, втягуєтесь. Окуляри все ж варто мати свої, з доступних раджу "Озон".
0 - 0
Привіт всім.
Не знаю чи в ту секцію форума лізу але хотів запитати чи міг би з вами зіграти.
Це буде мій перший раз, не маю ні чого крім взуття (прийду в одних трусах :shock: ),
Учора розмовляв з Алексом та він трошки пояснив по ціні та одягу але де іменно записатися не знаю.
Більшість звісно починають з оренди , але якщо ти зачепишся . То вирішиш ким хочеш бути , штурмовиком , снайпером , кулеметником ( кулеметник дорого) . Отже почати треба з ,захисних окулярів, рації, привода з механами,форми, якісного взуття. Тут є добрі люди , тобі все підкажуть , але фільтруй і думай головою ;) .
0 - 0
Купіть в будівельному захисні окуляри і все
Але не забудь протестувати їх. Бо будівельні будівельним рознь. Одні витримують,а інші розпадуться.
Тому ліпше для початку все взяти на прокат: Окуляри,маска(якщо личко бережеш),привід, рація. Взуття добротне, бо у грі постійно засипає піском, брудом + якщо це пром район, то можна побити ноги сильно, в легкому взутті. Форма на першу гру піде така,щоб трошки маскувала у лісі хоча б(дубок той ж старий,якщо є дома). Не спішись все скуповувати.:smile: