0 - 0
ладно з голосування про зброю мене забакланили , хоча я то голусування нарив на фейсбуку , у мене інше питання
давно мрію надрукувати прозору наклейку на заднє скло автомобіля , розміром приблизно 1000х150мм із написом "Airsoft.UA" відпочивай активно, з метою популяризації страйку . або ще якийсь слоган модний . нагуглив пару контор, трохи ціна кусаєтся і партія має бути відносно велика . 50шт. 1400грн ,а якщо одну замовляти то 100грн за 1 шт. Хтось таке робив ? чи робить я про такий друк взагалі .
0 - 0
Бодя, ти вже "внєкоманднік"??? 0_о
По темі - шукай контору яка робить зовнішню рекламу (порізку оракалу)
0 - 0
вирізати на оракалі буде дешевше
в лічку пиши ))
а на друк - це нормальна ціна
0 - 0
і кагбе да і кагбе нет ...... санта-барбара , але я замітив що в мене є ще синій камуфляж , тож можу грати і за якихось "Венесуельських" ментів .
1 - 0
1 повідомлення
В качестве чего? Довольно дорого (СО2 баллон и одноразовый корпус) и хлопотно (собирать потом детали). Часто обхожу эти изделия в новостях стороной, поскольку они более актуальны для килхаусов и стран, где пиротехника запрещена.
0 - 0
А разве многоразовых не бывает?
1 - 0
1 повідомлення
Эти и есть многоразовые, как и другие газовые гранаты. Но каждый раз покупать СО2 баллон и новый корпус получится около $1, в то время как простая питарда стоит в разы дешевле и может быть использована на всех наших полигонах. Хотя и не так антуражно.