0 - 0
Господа, а дресскод под AFSOC вообще будет ? Ну или с кем пообщаться на эту тему ?
0 - 0
Господа, а дресскод под AFSOC вообще будет ? Ну или с кем пообщаться на эту тему ?
это к Армии вопросы - Орест, если у вас конечно не Флотская Авиация и не Авиация Корпуса :)
0 - 0
Думаю можна мені писати по AFSOC. Дрескоди на них викладатися не будуть, тому що здається мені, що не так вже їх буде багато щоб перераховувати зараз всі можливі варіанти в кітах :)
0 - 0
Так а що не ясно з афсококм. Є тема в США-гілці, туда задавайте питання і отримаєте відповіді.
0 - 0
Отлично.
Вопрос по дрес допуску для SF
броники и подсумки в mulicam.
Будут ли разрешены ?
0 - 0
Отлично.
Вопрос по дрес допуску для SF
броники и подсумки в mulicam.
Будут ли разрешены ?
По броникам в color - Multicamo положительный ответ получен.
Для SF и Army Rangers думаю стоит разрешить использование слоёв из состава PCU.
Имеется ввиду 4 -5 -6 слои.
0 - 0
Дописав за броніки в Multicam в СФ.
А про PCU є зазначено в дрескодах СФ і рейнджерів, їх відповідно можна використовувати для кітів на редзон, але не для грінзон.
0 - 0
Дописав за броніки в Multicam в СФ.
А про PCU є зазначено в дрескодах СФ і рейнджерів, їх відповідно можна використовувати для кітів на редзон, але не для грінзон.
Да , об этом и речь.
Спасибо.
0 - 0
Микс на пехоту АКУ и Мультикама разрешен (IOTV и кавер в Аку, а форма тап и остальная снаряга в мультике) ?
0 - 0
Я розумію що такі мікси мали місце в реальності в перехідний період з мультика в АКУ і якщо ваша команда принципово моделює саме цей період в деталях, то можна буде подумати і поговорити. Але на мою думку простіше і естетичніше буде просто вдягнути форму і підсумки в АКУ. Ми же не якісь там Сілзи щоб один перед одним навипередки виділятися тим скільки одначосно патернів на нас надіто :)