0 - 0
1) Я собі щось слабо уявляю щоб я в АКУ, касці, броніку і просто з пістолетом проходив через границю і доказував погранцям що я просто гуляю тут, а пістолет то для самозахисту від ведмедів :)
2) Якщо при арешті АЕГ конфіскують до кінця гри тоді просто ніхто здаватися не буде, логічно що простіше померти і оживитися вже з АЕГом.
0 - 0
ага собі тільки це можу уявити як прикордоники каратая свій час грають в дурня в карти з арештантами на іїхню же зброю. І саме головне границя то на замку :D
і доволі смішно виглядає як гравці що залищились без аегів відбивають свою зброю. Віть вторічка пістолет не в кожного є, лишається - протів добре озброєних прикордоників ніж і в кращому випадку граната.
Спіздіть- Кажись простіше пройти не замітно смугу кордону ніж викрадати свій аег з якогось одного конкретного місця. Тут варіанти одні або бій до білої повязки або бігати в подальшому на "легке" ну або саме смішне росписати на всю ніч штучку з погранцами :D
0 - 0
Кажись простіше пройти не заітно смугу кордону ніж викрадати свій аег з якогось одного конкретного місця. Тут варіанти одні або бій до білої повязки або бігати в подальшому на "легке" ну або саме смішне росписати на всю ніч штучку з погранцами ]
потім ше бігай гадай де погранци твій АЕГ поставили, перебирай де твій де чужий, і це все в шапці неведимці
0 - 0
А вы как предполагали?
В АКУ с М-кой на перевес шагает бравая пехота через вражеский кордон?
Мой совет простой - НЕ ПОПАДАЙТЕСЬ!
Проходите скрытно - вы на вражеской территории, ваши основные силы только готовятся к высадке (местные вообще оккупированы со всех сторон)
Граница это не прогулочный лагерь и не развлекательный тир с хотящими по полосе погранцами - это особо опасная зона!
Группы глубинной разведки - это вообще нелюди которых лучше обойти стороной если не уверен.
Граница на то и граница, что открыто шагать прогулочной походкой не получится - за это накажут. Мало того что отберут - еще и в тюрьму посадят!
Хочешь с М-кой через кордон бодро прошагать - Добудь ДипВизу, М-ку в рюкзак и тогда тебя не обыщут и есть шанс пронести.
Это граница! А тот кто не пограничник - ВРАГ!
За стволы не переживайте - Каждый будет опломбирован и подписан, сам буду за этим следить. Матценность все таки.
Но я думаю что конфискация стволов будет носить единичный характер.
Ведь вы же не дадите повода!?!
0 - 0
Висновок один, в полон з АЕГом краще не здаватись,неантуражно зато ефективно
0 - 0
Справа в іншому, я просто не розумію як може в"язатися рольовка разом з історією АльясоЄСівського конфлікту. Ми - диверсанти, вони - охороняють територію, до того ми з ними стріляли один одного як тільки побачили, які можуть бути домовленості чи ігри в карти зараз з диверсантами? ІМХО щось домовлятися можуть тільки місцеві, для Альянсу тут варіантів нема.
0 - 0
Справа в іншому, я просто не розумію як може в"язатися рольовка разом з історією АльясоЄСівського конфлікту. Ми - диверсанти, вони - охороняють територію, до того ми з ними стріляли один одного як тільки побачили, які можуть бути домовленості чи ігри в карти зараз з диверсантами? ІМХО щось домовлятися можуть тільки місцеві, для Альянсу тут варіантів нема.
Про карты это была метафора :)
Вас всех лично в лицо не знают (дефакто). И если подойдете к границе с визой и без запрещенный вещей - вас обязаны пропустить. Форма не имеет значения. Тут боевые действия - каждый одевает то что смог добыть.
Но ни кто вас не заставляет так и делать - штурмуйте, проползайте, прокрадывайтесь, обманывайте, хитрите, придумывайте или вообще не ходите туда. У вас ФриПлей! :)
Я озвучиваю возможные варианты, а как поступать - решать вам.
А про плен - в него вообще лучше не попадаться. Конфискат оружия на пару часов не идут ни в какой разрез с реальным пленом.
А мы же играем в антуражные истории? ;)
0 - 0
Поговаривают у пушки появился поражающий элемент... :twisted: Правда или слухи?
0 - 0
Поговаривают у пушки появился поражающий элемент... :twisted: Правда или слухи?
Правда :roll:
0 - 0
Хочешь с М-кой через кордон бодро прошагать - Добудь ДипВизу, М-ку в рюкзак и тогда тебя не обыщут и есть шанс пронести.
ээээээ :roll: :roll: А в кого цю візу і де можна буде діставати? Щось не зрозумілим є сам механізм: я, будучи за сторону ФСГ, прихожу до блок-посту прикордонників ЄС (я так розумію це бундесвер ? ) і кажу я такий красивий і за гарні очі дайте мені візу, при цьому можу бути озброєним тільки пістолетом та ножем, а підійти до блок-посту ближче ніж на 50м - це вогонь на ураження без попередження...? щось не в"яжеться сюжет, фолдер, проясни будь-ласка ситуацію ...:)