0 - 0
А узнать этот секрет по игре можно будет?
Да, конечно - в игровом режиме вы это узнаете. И надеюсь взорвете, а то пиротехнику откапывать обратно не хочется :)
0 - 0
Уважаемые Господа, хочу обратить Ваше внимание на следующее:
Начиная с 00:01 16.07.2011 взнос за игру составляет 210 грн!!!
0 - 0
Привіт Сергій!
Вагаюсь з реєстрацією на Конкуренцію5. Моделюю Польський спецпідрозділ, відповідно можу приєднатись тілько до лав Альянсу. Хоч мені на К3 дуууже сподобалось, я не впевнений що зараз набереться кворум противника(Пркордонників), а тому не впевнений чи відбудеьбся гра.
Підкажи будь-ласка, з тією кількістю Прикордонників, що зареєструвались, гра відбудеться? Чи буде Прикордонників достатньо щоб зберегти азарт гри ?
З повагою,
Саша
Конечно будет интересно ))
Игру делает не количество, а правильно сбалансированный сценарий. Еще ни разу не было чтоб баланс команд был идеальным, и ничего - при правильном командовании игры от этого не страдали.
На данный момент(100%-е. Те кто оплатил взнос):
Альянс - 25 чел
Пограничники ЕС + ФСГ - 36 чел
Мирные - 16 чел
Думаю, рано говорить о силовом перевесе Альянса :)
Думаю твой вопрос волнует не только тебя - поэтому завешу ответ на форум.
P.S. правильно сбалансированный сценарий - не отменяет ФриПлей. Имеется ввиду набор нужных к выполнению заданий. Способы реализации которых лежит на вашей ответственности и смекалке.
0 - 0
А при чем тут фсг к погранцам?
0 - 0
А при чем тут фсг к погранцам?
граница проходит между Сербией (ФСГ) и Косово (ЕС)
ФСГ и ЕС одинаково заинтересованы, чтобы в районе границы не шастал кто попало :)
потому между ФСГ и ЕС существует договоренность о взаимопомощи при охране границы
0 - 0
Їм просто по одинці стало страшно воювати з Альянсом, от їх і зліпили докупи :D
0 - 0
Їм просто по одинці стало страшно воювати з Альянсом, от їх і зліпили докупи :D
скажи це ФСГ-шникам та ЕС, аких на К3 було 2 та майже 30 проти 70 чоловік альянсу... дійсно, тоді альянс виграв просто нечувано геніально, особливо сподобалось як всі тішились на шикуванні коли зачитували результати, сумнівна перемога, чи не так? ;) Але це так, я зовсім не жалію що наша сторона не вийшла переможцем та не стараюсь оправдати себе чи будь-кого, мені однаково було цікаво грати, доказом є К4, де при майже рівнозначних силах ворогуючих сторін альянс спіймав облизня, відкоша так-би мовити :D :D :) :D
0 - 0
дійсно, тоді альянс виграв просто нечувано геніально, особливо сподобалось як всі тішились на шикуванні коли зачитували результати
Ти хоч раз від мене читав після конкуренції слова "ми виграли!"? "побєдунством" я ніколи не виділявся щоб таке писати, на К3 ми отримали масу позитива саме від злагоджених дій Альянсу і згадували ми саме веселі моменти такі як вкрадений міномет, вкрадений прапор і тд.
Гайс будьте простіше, не переводьте ролеву передігрову агітацію в русло страйкбольного "побєдунства" ;)
0 - 0
Выходит так, что северный лес ФСГ, южный + граница ЕС? А где базируется Альянс? И Цыгане?