Блін, я в ауті. Прочитав все що тут написано ще раз. З одного боку- маразм, до якого нема діла, з іншого - як львів"янин просто не можу втриматися від коментів.
Діма, можеш на мене ображатися скільки завгодно, але ти дурак чи ти прикидаєшся? (і нехай мене банять після цього)
Ти - тридцятирічний сімейний здоровий мужик, а займаєшся всякою фігньою! Та тебе задовго дитинство за жопу тримає. Блін, веди себе адекватно, мен!
Моя позиція, - хочеш - ходи в своєму розгрузі, хоч спи, блін, в своєму розгрузі, хоч дружину свою грай в ньому. Це твоя особиста справа. Але коли тобі весь Львів каже, що це ненормально, подумай, може воно десь так і є?
Немає у що вдягнутися - та скажи, ми тобі скинемося, купимо нормальний одяг. Рюкзак тобі підкинути? У мене валяється лишній.
Кажеш, що тебе вже на районі впізнають всі по твому розгрузу? Будь-ласка, зроби так, щоб про страйкболістів не думали, що це обірванці, які всупереч суспільній етиці ходять в бог-зна чому по місту. Не роби "рекламу" всьому страйкболу.
Візьмуть тебе одного разу за яйця міцно за твій ідіотизм, і інших після того - і тоді, блін, реакція народу буде більш рішучою. Не грайся з вогнем, чоловіче!
І думай, що ти пишеш, юрист ти наш. Спершу проконсультуйся, як зможеш, а потім пиши. Тільки пиши те, у чому достовірно впевнений.
Блін, от чому потім хтось дивується, що з деякими людьми просто не хочеться мати нічого спільного?
Модераторів прошу - тему прикрити нафіг.