0 - 0
дискусія - вогень!!!! правила є правила. не подобається? двері там ---->
2 Аладін: до чого тут правила л5 до неадеквата який випадково попав на Рясне?
0 - 0
У меня такое впечатление что Рясне становиться похоже на "Психушку" в Киеве. Если вы понимаете про что я. Надо что-то с этим делать. Правила "Л5" успешно загнулись, а противостоять всему миру на Рясне не перестали, теперь пытаются выдумать ещё что-то. Давайте вернёмся к старым правилам ФСУ и хорошим Львовским негласным дополнениям. И хватит выдумывать колесо. Все кто не хочет поддерживать правила ФСУ, это действительно ваше право, спасите себя от нашей навязчивости. Лично я с удовольствием выпью с вами пиво, даже если вы будете во всей снаряге и приводом и ни слова вам не скажу. Но играть с вами я после этого к моему глубочайшему сожалению скорее всего не смогу.
Очікувана заява від очікуваної людини =)
Якщо це справді вам цікаво то я спробую заперечити все вище написане короткими тезами.
- Хазарди, Трайденти починаючи з листопада 2013 до Березня 2014 на рясному ігри не організовували та впринципі навіть не з"являлися.
- Ті команди що з"явилися за час нашої відсутності - тільки підтверджують що Л5 це благо.
- Людина Петя що тут відписалася тільки підтвердила що за порядком і розвитком у львівському страйкболі слідкує тільки ряснівська коаліція. За її зимових канікул все "скотилося" до звичного болота вседозволеності звичних ФСУ з відповідними наслідками.
- З березня починаємо працювати над "покращеннями" в звичному режимі, очікуйте L6, L7, L8
0 - 0
У меня такое впечатление что Рясне становиться похоже на "Психушку" в Киеве. Если вы понимаете про что я. Надо что-то с этим делать. Правила "Л5" успешно загнулись, а противостоять всему миру на Рясне не перестали, теперь пытаются выдумать ещё что-то. Давайте вернёмся к старым правилам ФСУ и хорошим Львовским негласным дополнениям. И хватит выдумывать колесо. Все кто не хочет поддерживать правила ФСУ, это действительно ваше право, спасите себя от нашей навязчивости. Лично я с удовольствием выпью с вами пиво, даже если вы будете во всей снаряге и приводом и ни слова вам не скажу. Но играть с вами я после этого к моему глубочайшему сожалению скорее всего не смогу.
Лёша, это ты вобще о чем сейчас? Я понимаю что психлогически сложное время сейчас, наполеннное противоречиями, ну и весенние обострения и всё такое, но причем тут вобще Л5? Я автор Л5 в той редакции что лежит на форуме, на Рясном был один раз в 2014 на игре организованной твоей командой. По Л5 в этом году еще не играл ни на Рясном ни где бы то ни было. Вся моя команда, как и много других страйкблистов не ездила на игры из-за последних событий в стране. Вот тут какой то тролль высказался по поводу хождения в снаряге, оживил тему, от меня лично ему спасибо. Но зачем сюда прикручивать дополнения к правилам по которым в этом году даже ни одной игры не провели? Играй себе по ФСУ с какими то своими там дополнениями, я что когда запрещал или критиковал их? Не надо только мне или другим людям указывать как жить.
0 - 0
Вы опять за старое - "наше Рясне", "ваш Сыхов". Лучше просто организовывать игры и давать анонс, что тогда-то, там-то игра по таким-то правилам, а не присваевать себе полигон ))! Кто хочет, тот приехал...
Не надо делить полигоны и людей на "ваших" и "наших".
Лучше с этой темой сразу во флудилку переходить и толлиться днями...
Во Петя, во затеял )))
0 - 0
Гоу, троли, троли, трололо....ви шо ліпете? говорю, що треба це якось в нормальний вид привезти і добавити в загальні правила і в принципі зробити невелике обговорення на тему того, що нормально, а що ні... Наявність цих правил взагалі якась міфічна, щось похоже на незрозумілий під законний акт в законодавстві, який десь там написаний на заборі. Я реально випадково взагалі на форум зайшов і в цей топік попав, що не мішало мені детально розібратися в правилах страйкболу за довго до реєстрації на форумі....
Петя,скажу вам просто,правила всім підходять,а в чужий монастир з своїм уставом не лізуть,в ваших закидах небачу якогось конструктиву,а тільки наглість,надіюсь вам більше ніж 18 років...
Якщо хочете добитись чогось,подавайте на розгляд щось конструктивне,а не влітайте на форум з криками типу: "Я новатор і все знаю,а ви тут зажрались" таких вже було сотні.
0 - 0
Гоу, троли, троли, трололо....ви шо ліпете? говорю, що треба це якось в нормальний вид привезти і добавити в загальні правила і в принципі зробити невелике обговорення на тему того, що нормально, а що ні... Наявність цих правил взагалі якась міфічна, щось похоже на незрозумілий під законний акт в законодавстві, який десь там написаний на заборі. Я реально випадково взагалі на форум зайшов і в цей топік попав, що не мішало мені детально розібратися в правилах страйкболу за довго до реєстрації на форумі....
Петя хочеш в команду?
Зможеш писати свої правила
Якраз нещодавно набір відкрився
0 - 0
- З березня починаємо працювати над "покращеннями" в звичному режимі, очікуйте L6, L7, L8
Я дуже сильно хочу і прошу з квітня 2014 по Л10 грати :)
0 - 0
Какой неприятный флажёк с птицом двухглавым.
0 - 0
Треба? Кому треба? Ну то візьми і зроби, щось заважає? Вступи у команду, напиши правила, виклади їх на обговорення? Чи для вашего вєлічєства це мають зробити? Впєрьод, за ініціативність тут нікого не карають. Чи ти просто патриндєть зайшов?
Але завадило тобі розібратись у правилах спілкування на форумі. Оборотікі свої збав, інакше так само "випадково" з форуму вийдеш, як і "випадково зайшов". Включи повагу, для початку.
І ти так і не відповів на моє запитання про травмат. Ти носиш його на ігри? Якщо так, то виклади, будь ласка, сюди своє фото. І напиши, кого з львівських страйкболістів ти знаєш.
відповідаю, носити любу зброю за яку ти несеш відовідальність на ігри, як на мене крайнє необдумано. Можливість загубити + неможливість залишити в машині без твого нагляду, так що відповідь ні.
---------- Сообщение добавлено 15.03.2014 в 00:05 ---------- Предыдущее сообщение создано 14.03.2014 в 23:52 ----------
Дякую, нє, не хочу...мене всьо влаштовує і так поки що))) просто не хочеться, щоб потім мені сказали, що я щось порушую, що знаходиться не знати де...
0 - 0
відповідаю, носити любу зброю за яку ти несеш відовідальність на ігри, як на мене крайнє необдумано. Можливість загубити + неможливість залишити в машині без твого нагляду, так що відповідь ні.
---------- Сообщение добавлено 15.03.2014 в 00:05 ---------- Предыдущее сообщение создано 14.03.2014 в 23:52 ----------
Дякую, нє, не хочу...мене всьо влаштовує і так поки що))) просто не хочеться, щоб потім мені сказали, що я щось порушую, що знаходиться не знати де...
Незнання правил не звільняє від відповідальності за їх порушення.