Перш за все хочу подякувати організаторам за гру! Гра була на висоті.
По-друге мирним жителям,дякую хлопці!
По-третє монтстрам, так тримати!
По-четверте всім жителям станції!
Шановні, скажіть мені буть ласка в чому заключався неадекват, крім порушення правила ФСУ
http://airsoft.ua/rules#rule_8_4, тим більше шо випити було дозволено оргами?
Коли мене вбивали хіба я вів себе неадекватно? Хоча був на Барикадній разів з чотири.
1. Перший рейд на Поліс.
2. Другий рейд на Поліс.
3. Коли мене вбив Монстр. Але вбивство було одночасно і ми полюбовно пішли на мертвяк, та й ще я йому віддав свій ЖЖ. Бо для Монстра це був його хліб.
4. Після того як мене вбив нацик, коли я прийшов до Монархістів на переговори. Він підняв ствол, вистрелив один раз і сказав: "Ти вбитий. У нас з Вами війна". Після цього я розвернувся і пішов не сказавши ні слова.
Чи я когось хоч раз звинуватив у Маклаудстві і з піною у рота доказував шо я в нього попав?
Я ругаюсь матом? Так, я і в житті ругаюся матом не менше ніж на іграх.
Єдиний інцидент, це те шо я посварився з хлопцями з Хмельницька, БлекВате, коли виходив з Барикадної зі щитом. Вибачте хлопці, тут дійсно я чуть перегнув.
Чи я неадекватно вів себе на самій Барикадній?
Ганзі не сподобалася моя політика? Так в чому неадекват? Ця політика лишилася після М1 і я був налаштований на війну з Полісом. Ви взяли і змінили керівництво, мали повне право. Я пішов в опизицію. На М1 з Лубянки до нас перейшла команда.
Полісу не сподобалася моя політика? Ну а чого Ви чекали?
Комуністи, при зустрічи з Вами в упор на Вашому блок-пості, хіба я надав наказ розстріляти Вас, хоча всі ганзівці тримали Вас на мушці? Той комуніст, шо хотів зарізати мене ножем, хіба я з тобою говорив хамські? Чи ми домовилися і пішли на станцію до Вашого начальника і коли ми навіть не домовилися про союзні дії хіба я не сказав шо на комуністів нападати не буду? В цьому неадекват?
Мєльнік, коли я навів на тебе ствол і з посмішкою сказав шо хочу стрелити в тебе хіба я це зробив?
Ганзівці, дипломатичний корпус, вибачте але ми йшли рейдом на Поліс і Ви просто попали під гарячу руку. На війні таке буває. Ми Вас просто не замітили. Ну в цьому ніякого неадеквата не було.
Поліс, за 300-500 шарів мішок вугілля, який був стратегічно необхідним любій станції, я би в житті не продав. Ви вирішили перемерзати і помирати, це був Ваш вибір. Але в той самий момент я так само йшов на ризик. Тому шо станція Ганза залишалася без патронів.
Шановні, ми не звикли до таких проектів. В таких проектах не прописані місії, в таких проектах не прописан щасливий кінець. Це не комп"ютерна гра, де ти по сейву можеш повернутися назад і ти вже будеш знати шо тобі в такому то місці необхідно або можно купити патрони чи товар, а в іншому знаходяться набої. Не буде в конкретному місці знаходитися якийсь артефакт, бо його крім тебе ніхто не візьме. Цю гру робемо ми. І не треба звинувачувати окремих людей, шо вони шось не так зробили. Та сама ситуація була на Метро 1 з Лубянкою, коли всі мешканці на форумі напали на них за військові напади, а Ганза отримала за те шо вони торгаші.
Я принципово цього разу змінив політику Ганзи і Вам все рівно це не сподобалося. І в цьому нічого не було неадекватного, хоча для Вас здалося неадекватним.
Я не буду відповідати ні на які пости в цьому чи в іншому розділі. Як що в когось є якісь запитання конкретно до мене, до будь ласка пишіть мені в приват або на мило
gapich_evgenij@mail.ru. Відповім на всі Ваші запитання.
П.С. Гра закінчилася і ми вже всі в реальному житті. Незабувайте про це. Всім щастя і здоров"я, шануйтеся!