Всім привіт!
Фюрер. ст.Тверская.
Напишу коротко, бо голова не варить ще, так і не можу виспатись... то ордне то інше заважає :mrgreen:
- Оргам величезна подяка за зроблену гру. Хоч і є пара "бАчін" але вони не портять враження від гри кардинально. Вірю, що ви морально і психологічно виснажені, але результат і задоволення від гри того вартували. Низький вам уклін і всі ми з нетерпінням чекаємо МЕТРО 3.
- Монстри. Дякую цим мужнім людям які добровільно кидались на озброєних людей ;) Знаю як це важко і боляче бути монстром. Молодці!!!
ПОЛІС - Як могли так і працювали. А як працювали сенсу розповідати не має, всі "ПОЛІСчани" в курсі, що слово фюрера не рушиме, як і новий 4-й Рейх! Коли не приходив із своїми воїнами завжди був теплий прийом і жодного хамства чи неадекватності, тимбільше агресії. Окремі вдячності: КУБІ за дотримання своїх слів і за те, що віддав свого офіцера "нацистам" на розстріл по моєму проханні. ДЮКу подяка, що під час розстрілу тримався мужньо і впав підкошений кулями по-справжньому ;) .
ГАНЗА 1 і 2 - Один раз зайшов до вас на блок-пост на переговори в присутності своїх 4 охоронців, глави Лубянки і Поліса... Побув на пості 1 хв часу, і мене попросили вийти. Думав сказати, що ми на переговори...але більше 10 стволів направлених в нашу сторону переконали мене не сперечатись. Але саме ця ситуація і не дозволила сісти на вашій території за стіл мирних переговорів, які реально могли змінимти другу половину гри. ГАНЗА 2, вас не бачив і не чув, тому ніц не скажу. Окрема подяка ДЖОНСУ із ВЕНОМІВ, коли не приходив завжди вів себе адекватно і ввічливо на переговорах.
ЛУБЯНКА - На станції у вас не був нажаль, але моїх людей ви приймали там добре!))) Вибачаюсь перед ХЕЛЛОЮ за те, що підвів в кінці гри і не дозволив себе вбити, але як казав БОД реально не було часу оцінити наслідки цього кроку, тому вирішено було не ризикувати. Вибач друже...я більше так не буду)))) Дякую за те, що допомогли зробити один із квестів!
МОНАРХІСТИ - Не був, не знаю, не зустрічався. Окрема подяка ЯКУТУ, що взнавши, що всетаки запрошеного офіцера ми розстріляємо, дав його нам, щоб ми зробили квест. Як бачимо навіть в такій важкій ситуації завжди можна домовитись, лиш було б бажання і правильний підхід ДВУХ сторін! Дякую ЯКУТ! Також вдячний РОЛЬФУ, що поставив себе під свтоли розстрільної айнзацкоманди!
ТВЕРСКАЯ:
Величезна людська подяка моїм офіцерам: БОДу (КСК), АЙСМЕНу і ДАРВІНу (СІНДІКАТ), САКУПу (Ш.Т.У.Г.), БУМу (ВЕРВОЛЬФС), ГАЛАДРАНЦу (10 легіон). Без вас в мене би розірвало моСк! Завдяки вам я знав, що все в мене під контролем. Дякую за вірність, дисциплінованість і виконання наказів навіть якщо вони були часом "не в тему" але їх потрібно було зробити!
Дуже дякую всім командам які були на ст.Тверская і мовчки робили все, що їм казали, а якщо хтось і роптав то тихенько і все рівно робив, що говорили. Всі ви внесливеличезну лепту в нашу перемогу і становлення гегемонії "нацизму" в метро! Щира вам подяка мої вірні сини 4-го Рейху! Цей Рейх тримається на ваших плечах, і тільки завдяки всім вам: офіцерам і солдатам ми отримали другу підряд перемогу на цій дуже важкій грі! Я безмежно пишаюсь такими воїнами! Найкращими воїнами фюрера (без образ в сторону інших станцій)!
П.С. Голова почне варити, напишу детальніше про гру і квести. Оргам і не тільки, думаю буде цікаво як вони робились, щоб бачити картину гри з нашої сторони.