0 - 0
Йопт...Ганза, щоб не викрутилась..ЧУПАКАБРА.... Оголошується мобілізація
АЛЕ 4 КВІТНЯ ВЕЛИКДЕНь!!!!!!!!!!1
Відповідно 27-28 березня - "Вербова неділя" ,
4 квітня "Великдень", (рідко коли католицький Великдень співпадає з православним),
11 квітня - "Провідна неділя"
краще 13-14 березня.. заодно мій ДН відсвяткуєм під землею
0 - 0
АЛЕ 4 КВІТНЯ ВЕЛИКДЕНь
Підтримую, недумаю що на гру яка припадає на Великдень приїде багато народу, навіть якщо це "Метро-2" :)
0 - 0
Цікавить таке питання - дата проведення "метро 2" Остаточна?
Всетаки великдень... страйк-страйком.. традиці - традиціями...
0 - 0
Треба переносити дату. Гуцули не зможуть поїхати, це 100%.
Пасха-це велике свято.
0 - 0
3-4 апреля кроме всех прочих праздников заявлена еще игра "БУНКЕР-2009 «ДЕНЬ, КОГДА УМЕР НАШ МИР"
может все-таки метро сместить на март месяц числа 13-14 или 20-21?
0 - 0
Пропоную голосування (одночас усвідомлюю, що остаточне слово за оргами ... бо є валом непереборних причин) але ...
Я за 13-14 березня.... бо ближче до травня інші проекти набігають... + ДН :mrgreen:
0 - 0
мда, куда не ткни, как не верти - везде накладки
теперь придется выбирать между Метро 2 и Operation Iraqi Freedom 2 :evil:
0 - 0
7 повідомлення
Шановний ДАРВІН! Що тут вибирати? Ваш фюрер розраховує на кожного перевіреного воїна на метро 2033 (перша частина). Давайте так, щоб я не робив процедуру як в 30-х "Ночь длинних ножей"... ви собі спокійно приїдете і всі разом хто був на 1-й частині вознесемо 4-й Рейх на недосяжну величину в світі метро! ;)
0 - 0
Шановний ДАРВІН! Що тут вибирати? Ваш фюрер розраховує на кожного перевіреного воїна на метро 2033 (перша частина). Давайте так, щоб я не робив процедуру як в 30-х "Ночь длинних ножей"... ви собі спокійно приїдете і всі разом хто був на 1-й частині вознесемо 4-й Рейх на недосяжну величину в світі метро! ;)
Дарвин, на "Ирак" в Херсон съездим :)
P.S. пулемет не буду брать :) и одежки комплект надо прикупить. что не жалко и тепло :)