0 - 0
Блин, настрочил целую главу для ответа, но стер. Потому что пришел к выводу - что все-таки антураж должен быть. Тут не поспоришь. И приложу все возможные усилия для его поддержки.
Кстати, ребята, предлагаю использовать черную форму. Стоит она не дорого, а все-таки сильная отличительная черта + светомаскировка все же лучше в темноте, чем, скажем, у мультикама. Тащите нем.каски. Флаг у нас будет все-таки свой, но попробую заказать ещё и оригинальный из МЕТРО. Так же мы заказали свои повязки на руку. В общем предложение такое: Черная форма, головной убор или берет или нем. каска.
Ещё один ОЧЕНЬ ВАЖНЫЙ ВОПРОС: Кто возьмет щит?
0 - 0
7 повідомлення
kajaba всі "нацисти" ст.Тверская раді, що ти не відкинув ідеологію НСДАП :mrgreen:
Стосовно німецьких шоломів...то напевно треба вже до оргів звертатись...вони вже далу таку "фішку" іншій станції. В нас я так зрозумів тільки берети :( Хоча якщо антуражна каска, то може орги і підуть на уступки. Але вирішувати їм.
Ми теж зробимо пов"язки. Тільки питання в тому, що на них наносити? СС? Свастику ? Орла фатерлянд? Чи команди самі собі визначать, що наносити?
Стосовно щита... Якщо ми поїдемо власним транспортом, то можна було б і взяти (знаю де можна таке роздобути в себе в місті), але ми 20% машинами, а 80% перекидними маршрутами :(
0 - 0
Стосовно німецьких шоломів...то напевно треба вже до оргів звертатись...вони вже далу таку "фішку" іншій станції. В нас я так зрозумів тільки берети :( Хоча якщо антуражна каска, то може орги і підуть на уступки. Але вирішувати їм.
Вы знаете:) не побоюсь сказать за весь Полис, но мы бы радосно махнулись бы касками на береты: )
0 - 0
было бы неплохо иметь всем одинаковую форму... черную... но к сожалению не все люди могут себе позволить =) пусть она и не дорого стоит... так что сори я буду в камке...
а по поводу нашивок на рукав хотелось бы уточнить.... вернее ленточек или чет такого.. короче по поводу отличительного знака
0 - 0
Кстати, ребята, предлагаю использовать черную форму. Стоит она не дорого, а все-таки сильная отличительная черта + светомаскировка все же лучше в темноте, чем, скажем, у мультикама.
ты не путай темноту и темноту в шахте :) там основное освещение фонари, потому форма наверное должна быть цвета известняка всеже :) ну чтобы когда тебя засветили фонарем не было видно черного пятна на сером фоне
0 - 0
3 повідомлення
так, дрес-код видели, думаю этот вопрос отпадает. мне в берете уютно :mrgreen: а в флектарне я себя чувствую более чем уютно + в темноте он ведёт себя великолепно.
0 - 0
парни пришла в голову одна мысль, смотрите пулемет будет иолько антуражный, из чего следует что пулеметчик, если такой будет, будет вынужден просидеть все 20 часов за мешком с песком, не очень веселая затея чесно говоря. я думаю многим людям захочется и в коридорах повоевать и базы чужие поштурмовать и квесты повыполнять, тем более квест с лепкой бюста нашего великого ФЮРЕРА меня вообщезаводит в ступор. так вот мое предложение в чем, пулеметы являются стационарными, потому за пулеметом сидит не постоянно один человек а создается график дежурства блокпоста , где все по очереди будут нести дозор.
по поводу эмблемы на береты ( в виде например орла в которого в когтях свастика) если идея товарищам по партии понравится то готов узнать сколько дойчмарок стоит и на всех желающих заказать
0 - 0
недоговорил, а пулеметчику чей пулемет, решить вопрос по вручению обычного привода, это все если кулэметники не против
0 - 0
Читал , что ребята уже себе повязки , шевроны позаказывали ,,,, Неплохо было б выложить екскизы, чоб одинаковые у всех были.
0 - 0
Панове (вірніше сказати бюргери :mrgreen: ) "нацисти"!
Висловлюю ЛИШЕ СВОЮ ДУМКУ І СВОЄЇ КОМАНДИ. Мені наприклад хочеться щоб на ст.Лубянка були ті ж самі бюсти Леніна, комісари НКВД, і можливо навіть, щоб грала "Калінка-малінка" :) ... Хочеться в "Поліс" дійсно бачити військову дисципліну, море книг і т.д.... На Ганзі хочеться реально відчувати, що люди в основному торговці, не агресивні, мирні з усіма поки їх не чіпають... Також мені хочеться ПЕРЕБУВАТИ на антуражній станції "нацистів"... Чути марші, бачити товаришів по ідеї НСДАП :D , "невидіти" комуністів і т.д. а не бути в повній темряві і мовчанні...
Я не кажу, що тактика, і все що написав kajaba непотрібне (біноклі, ПНВ, тренування і т.д.) але я їду на МЕТРО 2033, де хочеться реально погрузитись в світ. Антуражний світ! А цей світ ми робимо самі. Тому давайте СУГУБО військову річ залишимо на ігри реальних військових конфліктів (Чечня, Афган, Бананова республіка і т.д.), а тут відіграємо нормальну РОЛЬОВУ гру.
Якщо всі вимкнуть на станціях світло, будуть мовчати, і кругом тиша...то це просте валіво в катакомбах! Де ж тоді буде гра "Метро 2033"? А як вести торгівлю? Дирломатію? Проводити ідеологічні заклики? Чи просто вклинитись в у війну без економічноїдипломатичної частини? Давайте все таки якось ставитись до гри, як наприклад до таких же ж серій постапокаліптичного світу...СТАЛКЕР. Там же ж все не в кровавій бані загружено...а на ігровому АНТУРАЖІ, торгівлі, зборі артефактів, дипломатії, квестах, рольових персонажів...і це реально класно! Я думаю це якраз той випадок!
Що скажуть інші "нацисти"?
скжу як інший нацист.... тоді навіщо нам зброя??? без військової складової мій улюблений страйкбол стає театром, я не проти бути актором в ньому, але мені здається що майже кожен хто приїде на цю гру, маючи в руках зброю неодмінно захоче нею скристатись....
якщо ми не будемо відстоювати свою ідеологію будь-якими методом то наша "біла раса" паде з таким гуркітом що шахти можуть не витримати :)