0 - 0
3 повідомлення
kajaba, истину глаголишь.... насчет тренировок правду, нужно полистать книги ДЛЯ ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ!!!!! НЕ УМЕЕМ - УЧИМ, УМЕЕМ - ПОВТОРЯЕМ!!!
-с моей стороны (10 легион) 100% будет 3 человека (возможно +1).
-Из тех средств нету ничего такого, на это мы бедноваты немного, сори... оптика и коллиматоры в темноте много пользы не принесут...
-рации используем Мидланды (FRS/GMRS).
П.С. насчет использования света, спасибо, что напомнил... нужно будет ребят помордовать немного :mrgreen:
0 - 0
2 kajaba
Сижу и думаю, а за тех ли я, что надо зарегился? :lol: :lol:
0 - 0
3 повідомлення
вот она вербовка))) и пропаганда белой расы!!!)))
0 - 0
переходи ;)
Игорь, мне конечно интересно и задорно играть с тобой в связке, но думаю, что в этот раз мы будем по разные стороны барикад. Не только арийцы могут показывать идейную выдержанность и политическую стойкость:)
вот она вербовка))) и пропаганда белой расы!!!)))
Да вроде бы не монголоид: ))) Просто я вне политики. Мне платят- я работаю:) а за идеи воевать-желудок повредить можно:)
0 - 0
ну, не вышло :lol:
а если чесно, то все правильно. Я бы тоже не поменял ;)
0 - 0
ну, не вышло :lol:
Не беда: ) на 3-их Алмазных Войнах опять в альянс :):):) Лучше посмотри как Ганзе квест с страховым бюро " в метро не стреляют" наломать красиво можно:) аж проситься таки :)
0 - 0
3 повідомлення
так, хватит флудить, плиз)))))
0 - 0
7 повідомлення
Панове (вірніше сказати бюргери :mrgreen: ) "нацисти"!
Висловлюю ЛИШЕ СВОЮ ДУМКУ І СВОЄЇ КОМАНДИ. Мені наприклад хочеться щоб на ст.Лубянка були ті ж самі бюсти Леніна, комісари НКВД, і можливо навіть, щоб грала "Калінка-малінка" :) ... Хочеться в "Поліс" дійсно бачити військову дисципліну, море книг і т.д.... На Ганзі хочеться реально відчувати, що люди в основному торговці, не агресивні, мирні з усіма поки їх не чіпають... Також мені хочеться ПЕРЕБУВАТИ на антуражній станції "нацистів"... Чути марші, бачити товаришів по ідеї НСДАП :D , "невидіти" комуністів і т.д. а не бути в повній темряві і мовчанні...
Я не кажу, що тактика, і все що написав kajaba непотрібне (біноклі, ПНВ, тренування і т.д.) але я їду на МЕТРО 2033, де хочеться реально погрузитись в світ. Антуражний світ! А цей світ ми робимо самі. Тому давайте СУГУБО військову річ залишимо на ігри реальних військових конфліктів (Чечня, Афган, Бананова республіка і т.д.), а тут відіграємо нормальну РОЛЬОВУ гру.
Якщо всі вимкнуть на станціях світло, будуть мовчати, і кругом тиша...то це просте валіво в катакомбах! Де ж тоді буде гра "Метро 2033"? А як вести торгівлю? Дирломатію? Проводити ідеологічні заклики? Чи просто вклинитись в у війну без економічноїдипломатичної частини? Давайте все таки якось ставитись до гри, як наприклад до таких же ж серій постапокаліптичного світу...СТАЛКЕР. Там же ж все не в кровавій бані загружено...а на ігровому АНТУРАЖІ, торгівлі, зборі артефактів, дипломатії, квестах, рольових персонажів...і це реально класно! Я думаю це якраз той випадок!
Що скажуть інші "нацисти"?
0 - 0
так, хватит флудить, плиз)))))
Мы не флудим. Мы предаемся воспоминаниям :lol:
Панове (вірніше сказати бюргери :mrgreen: ) "нацисти"!
Висловлюю ЛИШЕ СВОЮ ДУМКУ І СВОЄЇ КОМАНДИ. Мені наприклад хочеться щоб на ст.Лубянка були ті ж самі бюсти Леніна, комісари НКВД, і можливо навіть, щоб грала "Калінка-малінка" :) ... Хочеться в "Поліс" дійсно бачити військову дисципліну, море книг і т.д.... На Ганзі хочеться реально відчувати, що люди в основному торговці, не агресивні, мирні з усіма поки їх не чіпають... Також мені хочеться ПЕРЕБУВАТИ на антуражній станції "нацистів"... Чути марші, бачити товаришів по ідеї НСДАП :D , "невидіти" комуністів і т.д. а не бути в повній темряві і мовчанні...
Не могу не согласиться с славным герр ( икскъюземуа, не имею чести знать звание). Главное на таких играх- антуражность, дух, максимальное приближение к прототипу сценария ( в данном случае к книге) а мочилово есть на каждой игре, пускай и мочилово в исполнении Игоря обещает быть техничным и филигранным : )