Велика подяка Руслану і його групі за організоване дійство. Ваша команда, без всяких спонсорських підтримок, рекламних акцій і т.д. вдруге створює продукт, на який люди їдуть з великим бажанням. І після зіграного з нетерпінням чекають наступного епізоду. Всі бачили, що проста, вибачте сільська компанія, створює гру, на яку люди їдуть за сотні кілометрів і зовсім не шкодують про це, а причина цьому - щира і безкорисна робота організаторів.
А далі гра, очима простого сталкера:
Початок... розгубився, не знаючи, що робити, з ким дружити, в кого стріляти? Гаразд, вийдем в Зону, Зона покаже. П"яти швилин вистачило... допомогли "гарячие парни Свободи". Отримав першу чергу з їхньої бази в плече, навіть не піднявши зброї і потім ще два рази від двох "гарячих воїнів" вже спокійно йдучи подорозі в мертвяк :) Вони за перших хвилин 15 визначили собі роль в цій грі. Зуміли пострілятись і посваритись з усіма. Причин, я думаю три: перша - "ребята не доконца вкурили суть ролевой игрЫ, где главное не стрельба, а отношения между групировками, друга - "мы такие суровые, что завалим всех", третя - найбільш ймовірна - просте - розп....йство і відсутність командування.
Але для мене перша смерть як ковток повітря :) з"явився ворог :) Прийшлось зняти парадну форму і переодітись в робочу :) Наступні 2години, це час, заради якого варто було їхати на гру :) . Що зробила моя група з 3-х чоловік знає вся Свобода і бачили працівники нашого Бару :) ...Бейджі свободівців впали в ціні вдвічі :oops:
Кумедні реальні ситуації:
- рухається група військових... автоматні черги зі сторони Свободи... четверо "мінус"... далі - "не стреляйте, мы с военными не воюем" :)
- другий "винос" бази Свободи, але вже військовими... Я - Кверу: "Где карта, Билли, нам нужна карта(тобто прапор :) )" Квер: "может хватит, два раза уже снесли нашу базу, что еще..? хотите трусЫ с нас снять?" :) :) :)
- сижу на базі військових, командир дає настанови воїнам при мені!!!: "с сталкерами осторожно, дурят, в спину стреляют... особенно этот Магнит "в сером костюме" :)
"Підступна смерть від Магніта"(цит.Wootang) - взяли квест на голову п.Вутанга... щоб не шукати його довго в лісі переговори веду на базі:
Я: є заказ на голову одного типа, дають штуку... нас троє, можемо не справитись, якщо поможете - половина ваша?
Вутанг: його тяжко знайти, багато часу піде?
Я: та...хв 5, максимум хв 40(час мертвяка для найманців) :) в тебе займе.
Вутанг: ок, бабки вперед і го по його душу.
Відраховую 500... постріл з пістолета... "все швидко і чесно" :)
Наступний квест - піти на "Могильник" і принести плату, яка захована під однією з машин - 1000доларів ваша. Пішли... в лісі "Запор" і кусок "Жига", ніяких плат нема, обрили все, вже зі злістю вертаємось. В "Запорі" лежить попільничка... кажу - беріть. Джонс: "Нах вона нам?" Я: "Беріть!"
Підходимо до Бару - бармен новий ;)
Ми: ну що встигли?
Бармен: ???
Ми: Мадам просила принести оцю штуку, гонорово ставим на стіль попільничку :)
Бармен: І скільки вона вам обіцяла?
Ігор: 2штуки
Я, стримуючи сміх: і штуку за терміновість :)
В результаті недовгих торгів, чувак скинув ціну на 2400 :)
Бар, - 22:00 гра йде до завершення, завжди підприємливий сталкер Зіг накручує бармена: "Ми за бабки можем завалити в Зоні любого"... кого треба?.. пауза..." хочеш зараз бейджик самого Алібі :!: за полчаса "нарисуем"?
Бармен: :o
Я: дай нам півгодини... є бейдж - 3штуки з Вас, Мадам,.. нема - з нас половина?
Очі в дами загорілись - порукам.
Вийшли з бару - поставили палатку(бейджик Алібі в мене ще зобіду в машині лежав :) )... через хв20 підбігли до бару "с легкой задышкой"... бейдж на стіл, три штуки в кишеню. :)
Потім вечеря на базі Свободи, приємна дружня компанія, здоровий сон...
Підйом 5:00. 30хв на спорядження. 5:30 - старт гри. Два сталкери вийшли на операцію "Прапори" :) Прапор Долга взяти не вдалось, бо хлопці тікали додому. А от воєнні свій прапор, відверто прос... проспали. Справу зробили тихо без жодного пострілу.
І після цього нам десь в годині сьомій повідомили, що діти злякались дощику і розбігаються. Шкода...
Воєнних, я думаю знову розформують за халатність, на перемогу вони навряд чи претендують при таких обставинах, хоча прапор в болотного доктора, умови викупу він знає.
Прохання до оргів не знімати з нас грошей і балів за вище прочитаним, нам поставили в такі умови: «А мне все равно! Укради, найди, роди!»
Всім ще раз подяка за гру, написав від себе, просто сидів і приємно згадував, не хочу ні з ким зараз сперечатись про щось і мірятись, напишіть свої "мемуари" з задоволенням прочитаю :)