0 - 0
Якщо вірити синоптикам... то в суботу очікуються опади.
+1 до антуражності полігону... :twisted:
не забудьте про дощовики і всяку всячину що допоможе вам не промокнути на грі.
P.S. Сьогодні синоптики вгадали і опади, як вони пропокували, присутствують. Не виключено шо вони вгадають і на суботу.
0 - 0
Ми всією командою вирушаємо на полігон (ночувати). Чекаємо на вас завтра...
З повагою Ш.Т.У.Г.
0 - 0
Ребята, спасибо огромное за игру, всё было просто отлично, организаторам огромнейшый респект, вы были просто на высоте, жаль так и не пересеклись в поле с Долгом =))) Отдельное спасибо всем учасникам команды Свобода, коллектив подобрался именно такой как нада, ещё раз ВСЕМ спасибо!
0 - 0
Великий респект від "Гюрзи", гра всім сподобалась, цікаві квести, неочікувані підстави (такі як ідея переодягнути свободівця у Болотного Доктора) + дійсно професійна підготовка ігрової території зробила гру по-дійсному антуражною ;) Шкода що особисто мені не довелось повоювати з Свободою, хоча на їхній базі я побував - коли вирушили "рейдом" озброєні пивом чи тим хто що мав уночі... :lol: і ніякий викид не був цьому перешкодою :lol: :lol:
Дуже припало до душі позомбувати - давно так не сміявся, повеселились від душі, косячи базу за базою :lol: :lol:
Чекаємо наступних ігор, незабувайте приїжжати і до нас, теплий прийом гарантуємо ;) ТАїру+компанії велика подяка, (привіт Академіку ;) )
0 - 0
P.S. Шкода що довелось поїхати скорше, дехто так і не змаг встояти перед погодою, хоч дощ був не такий і великий, проте все одно: всім подяка :)
0 - 0
очень ждём фото и видео материалы =)
0 - 0
все було суперово! хлопці - так тримати - зачот!!!
дякую оргам за мега антуражну зону, гравцям - за адекватність
тим хто не може відрізнити мисочки на спині від лиця - незачот!
погоді першого дня - зачот, другого - ні
всім свободівцям привіт - дуже дружні хлопці - саме таким має бути страйк!
взагалі, якби не погодка - це була би сама бомбова гра!
ми їхали з гри щасливі - А ЦЕ ГОЛОВНЕ!
0 - 0
2 повідомлення
От я і вдома, всім дякую за гру, Організаторам окрема подяка, і уклін. Жаль погода споганилась, побігали б і сьогодні.
0 - 0
Всім дякую за гру! Організаторам РЕСПЕКТ!